Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο Ειδικός Λογαριασμός της Βουλής με τα εκατομμύρια ευρώ που χειρίζεται ο Μειμαράκης!

Ντοκουμέντο>
 



Μπορεί ο ελληνικός λαός να σηκώνει εδώ και τρία χρόνια το βάρος της σφοδρής κρίσης που πλήττει την ελληνική οικονομία, μπορεί να κόβονται μισθοί και συντάξεις, αλλά ... "λεφτά υπάρχουν" φαίνεται, τα οποία τοποθετούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Βουλής των Ελλήνων ή προορίζονται για τις δημόσιες, επί της ουσίας, σχέσεις του προέδρου.

Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις 21 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στον Ειδικό Λογαριασμό της Βουλής το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Και ενώ αυτό είναι σύνηθες, αφού στον εν λόγω λογαριασμό τοποθετούνται κάθε χρόνο χρήματα από τη διαχείριση, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ειδικός Λογαριασμός - "Χρυσορυχείο" δεν γέμισε από τη ... χρηστή διαχείριση, αλλά από τις μειώσεις στους μισθούς των υπαλλήλων. Οι μισθοί "κόπηκαν" με πρόσχημα την κρίση και τα χρήματα τοποθετήθηκαν στον Ειδικό Λογαριασμό, ενώ πλέον ιδρύεται ξεχωριστό πρωτόκολλο Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, η οποία διαχειρίζεται (κοινοτικά) χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...