Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οδεύει στη λήξη της

Κι ομως

 

Οδεύουν στο σφαγείο-κάποιοι σίγουρα πιο πλούσιοι από την χρονική στιγμή της φωτογραφίας

Πρόκειται για πρόβατα που οδεύουν στο σφαγείο-κάποια σίγουρα πιο πλούσια από την χρονική στιγμή του φωτογραφικού ενσταντανέ-αλλά πρόβατα. Πρόβατα που πίστεψαν πως έγιναν λύκοι. Κι όμως…Η κυβέρνηση Σύριζα οδεύει βιαίως προς τη λήξη της εν μέσω τεράστιων εσωτερικών αλλά και εθνικών προβλημάτων.
Από τον Ian Ford
Η Γερμανία δεν έχει ακόμη κατορθώσει να αποκτήσει κυβέρνηση με τους ψηφοφόρους του SPD να αντιδρούν στην ιδέα του μεγάλου (;) συνασπισμού. Ο Τραμπ μπορεί σε 6 μήνες να μην είναι πλανητάρχης. Ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ ζητεί να μην ονομάζεται Μακεδονία ούτε καν η ελληνική και ο Ερντογάν καραδοκεί να γιορτάσει με τον τρόπο του (αλά Τσιλέρ) μια νέα επέτειο των Ιμίων.
Το φαληρισμένο ελληνικό κράτος καμώνεται πως μπορεί να βγει στις αγορές κι εκείνες όλο τρέλα και κορδέλα να επενδύσουν στις προοπτικές της χώρας μας ενθουσιασμένες με την δράση του Ρουβίκωνα. Την ίδια στιγμή οι ιταλικές εκλογές απειλούν να προκαλέσουν νέο σοκ στην Ευρώπη ενώ δείτε τι συνέβη στην Αγγλία:
Η βρετανική εταιρεία κατασκευών και υπηρεσιών Carillion, κατέρρευσε σήμερα όταν οι δανειστές της αρνήθηκαν να της παράσχουν περαιτέρω οικονομική στήριξη. Το χρηματιστήριο ανέστειλε τη διαπραγμάτευση των μετοχών της, στις 14 πένες.
Η εταιρεία, η οποία απασχολεί 43.000 ανθρώπους για την παροχή υπηρεσιών στην άμυνα, την εκπαίδευση, την υγεία και τις μεταφορές, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα παρέχει την απαραίτητη χρηματοδότηση για τη διατήρηση των δημοσίων υπηρεσιών που πραγματοποιούνται από το προσωπικό της, ανέφερε το Reuters.
“Τις τελευταίες ημέρες δεν είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση για να στηρίξουμε το επιχειρηματικό μας σχέδιο και είμαστε επομένως πολύ λυπημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτή την απόφαση”, τόνισε ο πρόεδρος Philip Green.
Οι εντάσεις γύρω από την εταιρεία των 200 ετών έχουν ενισχυθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να πραγματοποιήσει σειρά έκτακτων συναντήσεων για να συζητήσει για το πώς πρέπει να απαντήσει.
Η Corillion υπέστη πλήγμα από τις δαπανηρές καθυστερήσεις συμβάσεων και την ύφεση στις νέες δραστηριότητες που οδήγησε σε μια σειρά προειδοποιήσεων για τα κέρδη και ζημιές στο α΄ εξάμηνο ύψους άνω των 1 δισ. στερλίνων (1,4 δισ. δολαρίων).
Έχει χρέος και υποχρεώσεις άνω των 1,5 δισ. στερλίνων.
Aυτό είναι το διεθνές περιβάλλον μέσα στο οποίο το κράτος των κατσιαπλιάδων με τους φορολογικούς και ασφαλιστικούς συντελεστές στο 90% ετοιμάζεται να βγει στις αγορές και να προσελκύσει νέες επενδύσεις.
Υ.Γ> Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας να βρίσκονται ως τα μέσα Μαρτίου σε διαρκή συναγερμό (όχι όπως συνέβη με το “πραξικόπημα” στην Τουρκία που ένα στρατιωτικό ελικόπτερο εχθρικής χώρας προσγειώθηκε κάνοντας τουρισμό σε ελληνικό έδαφος) έτοιμες για κάθε ενδεχόμενο ανεξάρτητα από τις πολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...