Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω από το σχέδιο προσχώρησης της Ενωσης Κεντρώων στο Σύριζα;

Αποκαλυψη

 

O εκμαυλισμός και προσηλυτισμός στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος

Σχέδιο προσχώρησης σύσσωμης της ξακουστής ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων στον Σύριζα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με εξαίρεση ίσως τον ταλαίπωρο Βασίλη-ΜΚΟ-Λεβέντη όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι θα προσχωρήσουν στον Σύριζα και ίσως ένας-δύο στη ΝΔ. Ολα αυτά τα χρόνια ο ηρωικός Λεβέντης αγωνίσθηκε για να κάνει ανθρώπους ένα μπουλούκι αχάριστων τους οποίους ο ίδιος πλέον αποκαλεί “παλιανθρώπους” με το γνωστό στυλ του.
Από την Ιόλη Πιερίδη
Σκοτεινά επιχειρηματικά συμφέροντα και ξένες μυστικές υπηρεσίες, με επίκεντρο το Αγιο Ορος, έχουν επιδωθεί σε μια επιχείρηση εκμαυλισμού και προσηλυτισμού στις τάξεις του Σύριζα των οξυδερκών βουλευτών της Ενωσης Κεντρώων-τρομάρα τους. Η Ενωση Κεντρώων πολύ σύντομα θα πάψει να είναι Ενωση μια και ο ταλαίπωρος Λεβέντης δεν θα είναι ενωμένος με κανέναν άλλον. Στο βιογραφικό της διάσημης Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου που πετάει από κανάρα σε κανάρα διαβάζουμε:

Γεννήθηκε το 1951 στον Πειραιά. Έχει πραγματοποιήσει μεταλυκειακές σπουδές Λογιστικής σε ιδιωτική σχολή. Ασχολείται με το εμπόριο και δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος. Τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται με την Ένωση Κεντρώων και εκλέγεται βουλευτής. Στις 10/7/2017, με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε εξηγώντας τους λόγους της κίνησής της, επισημαίνει ότι είναι επί δύο χρόνια Bουλευτής της Ε.Κεντρώων και συνεχίζει:  “Δυστυχώς, η δίχρονη αυτή πορεία δεν ήταν όπως είχα οραματιστεί, καθώς πρώτιστο μέλημά μου πάντοτε ήταν -και παραμένει- το να εκτελώ ευσυνείδητα και αποτελεσματικά το δύσκολο έργο που έχω αναλάβει και να μπορώ να ανταπεξέλθω στις ευθύνες μου, απέναντι στους Έλληνες πολίτες. Αντιθέτως, όλο αυτό το διάστημα αισθάνθηκα, ότι προσπαθώ ουσιαστικά μόνη μου, χωρίς τους απαραίτητους και κατάλληλους συνεργάτες, να παραμείνω πιστή στις υποχρεώσεις μου, αλλά και στα ιδεώδη μου και στις αρχές μου. Ευελπιστώ, ότι η ανεξαρτητοποίησή μου θα μου δώσει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων, για να πετύχω ως Ελληνίδα Βουλευτής, όλα όσα οφείλω στον ελληνικό λαό.”
Στο μεταξύ εκτός από την ΚΟ ομάδα της Ενωσης Κεντώων υπάρχουν και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές οι οποίοι είναι έτοιμοι υπό προυποθέσεις (-είναι πολλά τα λεφτά Αρη!) να ακολουθήσουν την εκλεκτή Θεοδώρα:
Στην δεξαμενή των ανεξάρτητων βουλευτών βρίσκονται οι: Στάθης Παναγούλης (προερχόμενος από ΣΥΡΙΖΑ), Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ), Χάρης Θεοχάρης (Ποτάμι), Δημήτρης Καρράς (Ενωση Κεντρώων), Νίκος Νικολόπουλος (ΑΝΕΛ), Νίκος Μίχος (ΧΑ), Κατερίνα Μάρκου (Ποτάμι) και Δημήτρης Κουκούτσης (ΧΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...