Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μέχρι και ο "Θεός" Γκάλης υποκλίθηκε στις ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!

 

Η Εθνική Ελλάδας γυναικών προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Eurobaskeτ και υποχρέωσε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να τους αφιερώσει ένα αποθεωτικό tweet!
Αυτή η ομάδα δεν... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τίποτα και αυτό το απέδειξε περίτρανα στον προημιτελικό με την Τουρκία, με την ομάδα του Κώστα Κεραμιδά να συντρίβει με 84-55 την αντίπαλό της και να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Eurobasket της Τσεχίας για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Τις τελευταίες ώρες οι Ελληνίδες παίκτριες γνωρίζουν την αποθέωση μέσω των social media ωστόσο ένα τιτίβισμα που έκανε την εμφάνισή του πριν λίγο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού προέρχεται από τον Νίκο Γκάλη!
Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών και εκείνος που έβαλε το άθλημα στα σπίτια όλων των Ελλήνων συγκλονίστηκε και εκείνος από την προσπάθεια των κοριτσιών και τον ανείπωτο θρίαμβο και σχολίασε στη σελίδα του στο Twitter:
"Συγχαρητήρια στις ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ που μας γέμισαν χαρά με την πρόκρισή τους στον ημιτελικό του Eurobasket Γυναικών...."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...