Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Mεγάλη Εβδομάδα: Μια ευκαιρία υγιεινής διατροφής που προάγει το σώμα και το πνεύμα

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ AROMA EARTH PRODUCTS
 23:54
08/04/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
 
Την τελευταία εβδομάδα της νηστείας την Μεγάλη Εβδομάδα αξιοποιείστε την ως μία καλή ευκαιρία αποτοξίνωσης, ευεργετική για την υγεία αλλά και την γραμμή της σιλουέτας, με υπέροχες λιχουδιές από τα καταστήματα Aroma Earth Products στο Σύνταγμα (Αμαλίας 2-4) και στην Γλυφάδα (Γιαννιτσοπούλου 6, πλατεία Εσπερίδων).
 
Αύριο Κυριακή των Βαΐων, όλα τα καταστήματα είναι ανοικτά, οπότε σπεύστε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα.
 
Υπάρχουν τροφές, οι οποίες μπορούν να χαρίσουν ενέργεια και δύναμη, αφήνοντας μας, παράλληλα, χορτάτους.
 
Π.χ. μπορείτε να βρείτε νηστίσιμες σοκολάτες υγείας σε 27 είδη, με τις νέες αφίξεις όλες χωρίς ζάχαρη: Υγείας με στέβια και βιολογικό ρύζι και υγείας με στέβια και αμύγδαλο ή και αμύγδαλο με πορτοκάλι. Και πάντα φυσικά η απλή υγείας χωρίς ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.
 
Μία διατροφή με όλα τα παραπάνω σας χορταίνει κι έχει ταυτόχρονα κι ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία σας...
 
Ξηροί καρποί σε δεκάδες ποικιλίες στα ράφια του Aroma Earth Products: Είναι πλούσιοι σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (υγιεινά λίπη δηλαδή), πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία (π.χ. μαγνήσιο), φυτικές ίνες, αλλά και σε πολλές βιταμίνες, όπως η Ε.
 
Γι’ αυτό άλλωστε και οι ειδικοί μάς προτρέπουν να τους καταναλώνουμε ακόμα και καθημερινά, συστήνοντάς μας απλώς να μην ξεπερνούμε το μέτρο (γιατί δίνουν αρκετές θερμίδες) και να τους προτιμούμε νωπούς και ανάλατους.
 
Μια μικρή ποσότητα ξηρών καρπών τροφοδοτεί τον οργανισμό με μεγάλες ποσότητες ενέργειας, φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, όπως ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και χαλκό. Πλούσια ακόρεστα λιπαρά οξέα και μηδενική ποσότητα χοληστερόλης.
 
Ταχίνι: Το πλούσιο αυτό σε θρεπτικά συστατικό είναι απαραίτητο σε περιόδους νηστείας και όχι μόνο. Πηγή των βιταμινών B1, B2 και E, το ταχίνι παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή και αντιοξειδωτική λειτουργία του οργανισμού. Στο Aroma Earth Products θα βρείτε υπέροχα πεντανόστιμα "πουράκια" γεμιστά με ταχίνι και σουσάμι που παρακευάζονται κάθε ημέρα από το μαγαζί!
 
Αποξηραμένα φρούτα: Πάνω από 50 είδη στο Αroma Earth Products! Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες, όπως η E και η C, καθώς και σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, ο χαλκός, το σελήνιο και το κάλιο.
 
Την ιδιαίτερη προσοχή των επιστημόνων, όμως, έχουν τραβήξει τα βιοενεργά αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχονται στα αποξηραμένα φρούτα (φλαβονοειδή και καροτενοειδή).
 
Π.Χ. η αντιοξειδωτική σύνθεση των αποξηραμένων φρούτων είναι αξιοθαύμαστη και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα, εμποδίζοντας την οξείδωση της «κακής» χοληστερίνης (LDL).
 
Kαι φυσικά πάντα θα βρείτε τα μέλια, τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού που φτιάχνουν οι μοναχοί από τις μονές του Αγίου Ορους. Μόνο στο Aroma Earth Products.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...