Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ στο Παρίσι

ΣΤΗ ΜΑΓΙΚΗ DISNEYLAND;

 Τι κρύβεται πίσω από την ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

OΆδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, δήλωσε πως κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27 έως και τις 30 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”, το επίμαχο διάστημα και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας υποτίθεται ότι ήταν στη Σύνοδο των Νοτίων στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, τα πράγματα είχαν ώς εξής: Αφού ο πρωθυπουργός έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες με τα υπόλοιπα μπατήρια του Νότου, άφησε πίσω του υπουργούς και παρατρεχάμενους, πήρε την οικογένεια του και πέταξε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να το ρίξει λίγο έξω από τη σκληρή μάχη που δίνει για την αξιολόγηση.
Από την Πειραιώς διαρρέουν ότι η οικογένεια Τσίπρα βρέθηκε στον μαγικό κόσμο της Disneyland, το ψυχαγωγικό πάρκο που βρίσκεται στο προάστιο Marne-la-Vallee, 30 χιλιόμετρα περίπου από το κέντρο του Παρισιού.
Το πάρκο άνοιξε τις πύλες του το 1992 και καλύπτει μια έκταση 4.800 στρεμμάτων, περιλαμβάνει δύο θεματικά πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, ξενοδοχεία, αγορές, ψυχαγωγικό συγκρότημα, γήπεδο γκολφ, και αρκετούς επιπρόσθετους χώρους αναψυχής και διασκέδασης.
Ο πρωθυπουργός σκέφτεται σοβαρά να προτείνει σε επενδυτές να κάνουν ένα αντίστοιχο πάρκο στην Αθήνα με θέματα εμπνευσμένα από την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ:Μπαλάφας, Θεανώ, Πολάκης, Βαρουφάκης, Σπίρτζης, Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Τόσκας, Παπαγγελόπουλος, Βασιλική Θάνου και οι υπόλοιποι φανταστικοί ήρωες της Κουμουνδούρου.
photo: PeterPanFan
photo: Binu Nair
photo: PeterPanFan
photo: PeterPanFan
photo: Larry White
Λίγοι γνώριζαν τον προορισμό του πρωθυπουργού μια και η οδηγία ήταν να μην τον ενοχλήσουν παρά μόνο για κάποιο πολύ σοβαρό γεγονός.
Βέβαια, θα περιμένουμε με πολύ ανυπομονησία να δούμε τι θα απαντήσει η κυβέρνηση στην ερώτηση Γεωργιάδη.
«Κατέθεσα αυτή την αίτηση για το δρομολόγιο του Πρωθυπουργικού αεροσκάφους και πιστέψτε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον….», έγραψε στο Twitter, αναρτώντας μάλιστα και το σχετικό έγγραφο.
Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου επιβεβαίωσαν πως ο πρωθυπουργός μετέβη στη γαλλική πρωτεύουσα στις 29 Ιανουαρίου, μετά τη σύνοδο ευρωμεσογειακών κρατών στη Λισσαβόνα, όμως ξεκαθάρισαν πως στόχος της «ολιγόωρης στάσης» ήταν συναντήσεις με τον πρόεδρο της εταιρείας L’Oreal και εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild.
Όπως υποστήριξαν, η εταιρεία καλλυντικών ετοιμάζει μεγάλη επένδυση στη χώρα μας, ενώ η τράπεζα είναι σύμβουλος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους και αντικείμενο της επαφής ήταν η προετοιμασία εξόδου της χώρας στις αγορές.`
Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τόνισαν ακόμα πως για την επίσκεψη ήταν ενήμερες τόσο η ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι όσο και η γαλλική κυβέρνηση.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζήτησε τα σχέδια πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου.
Ο κ. Γεωργιάδης διερωτάται σαφώς, αν κατά την επιστροφή του «ο κ. Τσίπρας πήγε και κάπου αλλού» και ζήτησε παράλληλα τη λίστα επιβαινόντων στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
Οι πηγές του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσαν πως ο κ. Τσίπρας επέστρεψε στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου. Αν και δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κατάλογος επιβατών, οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν πως τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Μέγαρο Μαξίμου παραδέχθηκε ότι ο πρωθυπουργός – προφανώς μαζί με την οικογένειά του – πήγε στο Παρίσι, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου, ενώ έπρεπε να επιστρέψει από τη Λισαβόνα.
Αν είχε πάει για να δει επενδυτές, θα το είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων.
Τώρα γνωρίζουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί ο κ. Τσίπρας θέλει τόσο πολύ να μείνει στην εξουσία.
Μεγάλη ζωή για εκείνον, πολύ σκληρή για τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...