Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΜΕΙ! Όταν πέρασε την πόρτα του Οβάλ γραφείου

 27. Ιανουαρίου, 2017 Διεθνή ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου: 
trumpmaywhite
Την πόρτα του Λευκού Οίκου πέρασε η Τερέζα Μέι.   
Την πρωθυπουργό της Βρετανίας που είναι η πρώτη ηγέτης με την οποία συναντάται ο Τραμπ μετά την ορκωμοσία του υποδέχθηκε στην είσοδο ο νέο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ, πριν οι δύο ηγέτες χαθούν στα ενδότερα του Λευκού Οίκου.
Το δίδυμο πόζαρε για φωτογραφίες μέσα στο Οβάλ γραφείο με τον Αμερικανό πρόεδρο να επιδεικνύει σε περίοπτη θέση το μπούστο του Ουίνστον Τσόρτσιλ το οποίο επέστρεψε στη θέση του καθώς κατά την προεδρία Ομπάμα είχε αντικατασταθεί από το μπούστο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
trumpmaywhite1
trumpmaywhite2 trumpmaywhite3

» Αυτό είναι το πραγματικό. Το πραγματικό από πολλές απόψεις.  Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε τον Ουίνστον Τσόρτσιλ πίσω», είπε ο Τραμπ με την Μέι να απαντά ότι «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι «.
Η Μέι σημείωσε ακόμη πως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ μπορούν να κυβερνήσουν ξανά τον κόσμο. Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκαν  οι σχέσεις των δύο χωρών ενόψει και του Brexit.
Ακολούθησε συνέντευξη τύπου με τους δύο ηγέτες να δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξεις τίποτα στις σχέσεις με το ΝΑΤΟ και τη Μέι να σημειώνει ότι είναι κατά της άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας την οποία επιδιώκει ο Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος από την πλευρά του απαντώντας σε ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου είπε ότι δεν είναι τόσο αυθάδης όσο νομίζουν ενώ σημείωσε ότι είχε ένα καλό τηλεφώνημα με τον πρόεδρο του Μεξικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...