Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ – Στις 19:00 το πρώτο «ραντεβού» Τραμπ-Πούτιν

 28. Ιανουαρίου, 2017 Slider ΕκτύπωσηΜέγεθος Κειμένου: 
Trump_Putin_Phone
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα συνομιλήσουν τηλεφωνικά σήμερα στις 12:οο ώρα Ουάσινγκτον ή 20:00 ώρα Μόσχας (19:00 ώρα Ελλάδας), όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος χθες Παρασκευή.
Παρότι δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τη συνομιλία, χθες ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε ότι οι δύο ηγέτες θα έχουν μια τηλεφωνική συνδιάλεξη σήμερα Σάββατο 28η Ιανουαρίου, προσθέτοντας ότι δεν αναμένει να γίνει κάποια αναλυτική συζήτηση.
«Αυτή θα είναι η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία αφότου ο πρόεδρος Τραμπ ανέλαβε τα καθήκοντά του. Φυσικά είναι δύσκολο να περιμένει κανείς ουσιαστική συζήτηση για το πλήρες φάσμα των θεμάτων. Ας είμαστε υπομονετικοί κι ας περιμένουμε», είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.
Στη συνομιλία η θα συμμετάσχει και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικλ Πενς, διευκρίνισε η αμερικανική προεδρία.
Στο τηλέφωνο και με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει σήμερα τηλεφωνική συνδιάλεξη και με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο Άμπε πρόκειται να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον τον επόμενο μήνα.
Στέλεχος της κυβέρνησης Τραμπ έχει δηλώσει ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα επιδιώξει να υπάρξει ταχύτερη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για μια νέα διμερή εμπορική συμφωνία με την Ιαπωνία, στη θέση μιας πολύ ευρύτερης συμφωνίας με χώρες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού την οποία ακύρωσε αυτή την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...