Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Προσέχετε τα βαμπίρ

    Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 22:17
    Προσέχετε τα βαμπίρ

    Οι άνθρωποι vampire είναι μοχθηρoί, εκδικητικοί και αναίσθητοι με τα συναισθήματά σας.

    Καθοδηγούνται από φθόνο,ανταγωνισμό, έχουν σοβαρή ανασφάλεια και ξεφουσκώνουν την ενέργειά σας με επίθεση προσβολής. Τα χτυπήματά τους μπορεί να είναι τόσο επιζήμια, που πολλές φορές είναι δύσκολο να τα βγάλουμε από το μυαλό μας. Μερικά άτομα είναι λιγότερο επιθετικά, αλλά αυτός ο δαίμονας χρησιμοποιεί το δικό του σκοτάδι για να ακρωτηριάζει τους άλλους. Υπαινίσσονται ότι το σκοτάδι βρίσκεται μέσα σας, με έναν πλάγιο ελιγμό που πιθανώς έμαθαν από τους γονείς τους. Το ενεργειακό νέφος από τα πυρηνικά των βρικολάκων, σας αφήνει χτυπημένους και χρειάζεστε άμεσα ζωτική ενέργεια. Η υπερβολική έκθεση μπορεί να προκαλέσει ασθένειες από χρόνια κόπωση, μέχρι και κατάθλιψη.
    Γίνονται ακόμη πιο επιζήμιοι όταν σας στριμώξουν, χωρίς τρόπο διαφυγής όπως σε ένα αυτοκίνητο. Γίνονται επιβλαβείς με τα αρνητικά σχόλια και ενέργεια, μολύνοτας το κλειστό περιβάλλον. Ο παραλήπτης, μπορεί πρακτικά να αισθανθεί ότι πήζουν οι αρτηρίες του. Στη συνέχεια το θύμα, αισθάνεται τρομακτική πίεση, ανησυχία ταχυκαρδία, εκνευρισμό, οργή, και επιθετικότητα. Μια κοινή μορφή της συζυγικής κακοποίησης είναι να αποτεφρώνει προφορικά τον άλλο σε ένα αυτοκίνητο. Αν υποψιάζεστε ότι κάποιος ανήκει σε αυτό το είδος θεωρείστε δεδομένο ότι δεν πρέπει να βρίσκεστε σε κλειστούς χώρους μαζί τους.
    Τι μπορείτε να κάνετε για αυτή την αποστράγγιση; 
    Κινήστε γη και ουρανό για να τους αποφύγετε, και διώξτε τους από τη ζωή σας. Δεν υπάρχει κανένα κέρδος στην έκθεση τέτοιου δηλητήριου. Ωστόσο, αν πρέπει αναγκαστικά να μείνετε, προσπαθήστε να τους αγνοήσετε και μην ενδίδετε στα πικρόχολα σχόλιά τους. Μην κατεβαίνετε στο επίπεδό τους, ούτε να αντιμετωπίζετε την ευτέλεια με μικρότητες. Αυτό ερεθίζει περισσότερο την εξουσία τους. Αντίθετα, προσπαθήστε να μην πάρετε το δηλητήριο προσωπικά, και σκεφτείτε ότι είναι ένα άρρωστο και τραυματισμένο άτομο που δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Σε μια προσωρινή κατάσταση, μπορεί να μιλήσει άσχημα για κάτι που σας αρέσει, ή για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μη διστάσετε να θωρακίσετε την καρδιά σας με αδιαφορία, και να μην πιάσετε το δόλωμα με αγένεια. Μην επιτρέπετε να σας φέρονται με αυτόν τον τρόπο. Αποκλείστε τους. ή περιορίστε την επαφή μαζι τους, ή επιβάλετε άλλες συνέπειες αν εξακολουθούν την ίδια συμπεριφορά. Μια ρεαλιστική αλλά ατυχής προσδοκία είναι να τροποποιήσετε σταδιακά τη συμπεριφορά τους. 
    Προστατέψτε την ενέργειά σας
    Σπάστε την επαφή με τα μάτια για να σταματήσει η μεταφορά των τοξινών. Χρησιμοποιήστε την ανάσα για να ανακτήσετε τη δύναμη της ζωής σας. Αφήστε το να λειτουργεί σαν μια ηλεκτρική σκούπα. Με κάθε εισπνοή απεικονίστε τον εαυτό σας ότι απορροφάτε κάθε σταγόνα ενέργειας και δύναμης πίσω, καθώς προσπαθεί να την αρπάξει από εσάς. Κρατήστε την εισπνοή μέχρι να γίνει η δουλειά. Κάνετε αυτή την άσκηση μόνοι σας, και χρησιμοποιήστε την με την παρουσία ενός βαμπίρ αργότερα.
    Εκπνεύστε τα αρνητικά κύματα και στείλτε τα, προς το κάτω μέρος της σπονδυλικής σας στήλης. Υπάρχουν κενά μεταξύ του οσφυϊκού σπονδύλου σας, και φυσικά σημεία εξόδου για την ενέργεια. Αγγίξτε την περιοχή, για να πάρετε μια ιδέα της ανατομίας. Όταν η τοξικότητα συσσωρεύεται, να την απομακρύνετε μέσα από αυτούς τους χώρους. Οραματιστείτε το σκούρο σύννεφο που αφήνετε απο το σώμα σας. Στη συνέχεια εισπνεύστε καθαρό αέρα και το φως του ήλιου, με μια γρήγορη ανανέωση.
    Κάντε ένα μπάνιο για να καθαρίσετε τα αρνητικά κύματα και να αποτρέψετε την περαιτέρω ενεργειακή διαρροή. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα στραγγισμένοι προσθέσετε άλατα στο νερό. Εάν είστε στο ντους μπορείτε να τρίψετε με θαλασσινό αλάτι το δέρμα σας και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Να πίνετε άφθονο νερό για να ξεπλύνετε την τοξική ενέργεια από το σύστημά σας. Αυτές οι στρατηγικές θα διατηρήσουν την ενέργειά σας, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. 
    Εάν έχετε πολύ ενέργεια να περιμένετε και άλλο χτύπημα. Προσελκύονται πολύ περισσότερο όταν δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Εάν εξακολουθήσει το συγκεκριμένο βαμπίρ να σας πλησιάζει, ειλικρινά εξετάσετε το γιατί. Προσπαθήστε με όλους τους τρόπους να τους αποφύγετε, και μην προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τα τραύματα της παιδικής ηλικίας που είχαν.Συνδέστε τους με ανθυγιεινά άτομα, και αποφύγετε την περιοχή που "αιωρούνται". 
    Κατακτώντας και πάλι την ασφάλεια που σας πήραν, ενισχύετε το ενεργειακό σας πεδίο, μειώνοντας την ισχύ της αποστράγγιξης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

      ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...