Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Υπερυπουργός ο Καμμένος αναλαμβάνει το μεταναστευτικό

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Ο μόνος που γνωρίζει το αντικείμενο του εθνικής σημασίας υπουργείου του

 
iris555
unspecified
O Αλέξης Τσίπρας ανέθεσε στον Πάνο Καμμένο το μεταναστευτικό.
Ο υπουργός Αμυνας μετατρέπεται έτσι σε υπερυπουργό και μάλιστα με την αξία του:Είναι ο μόνος που κάνει σοβαρή δουλειά σε μια εκρηκτική γεωπολιτική σκακιέρα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ετοιμάζεται για την συγκεκριμένη “αποστολή” όλο αυτό το διάστημα.
Ετσι για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίηση των προσφύγων τα βιομετρικά στοιχεία που θα επιτρέπουν την αναγνώριση της ταυτότητας από τον έλεγχο της ίριδος.
Το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας αποκτά ακόμη την περίφημη datbase που έχει στην διάθεσή της η Ινδία για τους Πακιστανούς πρόσφυγες. Πως προέκυψε αυτό; Μετά το τελευταίο ταξίδι του υπουργού Αμυνας στην Ινδία.
Θα έχει επίσης πρόσβαση στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα τροφίμων ώστε να μπορεί να έλεγχει εάν ο κάθε πρόσφυγας που εντοπίζεται σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται ήδη στην λίστα.
Και το πιο σημαντικό: αποκτά πρόσβαση στην μεγάλη database του ΟΗΕ με τους πρόσφυγες.
Ολα αυτά που ακούγονται μαγικά αυτή την στιγμή ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει τους τελευταίους μήνες ο αρμόδιος υπουργός. Κατά την γνώμη μας ο Καμμένος που βρίσκεται από τα 24 του στην κοινοβουλευτική ζωή του τόπου βρίσκεται στην πλέον δημιουργική- πολιτικά- στιγμή του. Ενδειξη της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει τη δουλειά του στο υπ. Εθνικής Αμυνας είναι οι σπάνιες πλέον τηλεοπτικές του εμφανίσεις.
(Οσο πιο τενεκέδες είναι οι υπουργοί τόσο πιο συχνά εμφανίζονται στα κανάλια-αυτό είναι νόμος που δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.)
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχει αντιληφθεί ότι τα πάντα όλα εξαρτώνται από τις σωστές κινήσεις στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα και ειδικά στην λεκάνη της Μεσογείου.
Εδώ όπου Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Ιορδανία, Αίγυπτος, και άλλες χώρες που ετοιμάζονται να προστεθούν θα αποτελούν ένα τόξο ειρήνης σε μια καυτή ζώνη.
1ShowImage.ashx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...