Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Κλείνει η ψαλίδα της «συμμαχίας» από Γκιρτζίκη

 

Η «συμμαχία» ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού εκτιμά πως έχει μειώσει αρκετά τον αριθμό ενώσεων που παίρνει με το μέρος της για να… εκθρονίσει τον Γιώργο Γκιρτζίκη στις εκλογές της ΕΠΟ. 

Κλείνει η ψαλίδα της «συμμαχίας» από Γκιρτζίκη
Σκληρό παιχνίδι γίνεται στο παρασκήνιο εν όψει των εκλογών στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο. Ως γνωστόν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν σχηματίσει μέτωπο, με στόχο την απομάκρυνση του Γιώργου Γκιρτζίκη από τη θέση του και προσπαθούν να εξασφαλίσουν την ψήφο ποδοσφαιρικών ενώσεων, προκειμένου να αλλάξει το υπάρχον καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιο πρόσωπο θα βγει μπροστά και θα κονταροχτυπηθεί με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και ίσως αυτό να αργήσει. 

Σύμφωνα με τη Live Sport, η «συμμαχία» των τριών εκτιμά πως η διαφορά από τη διοίκηση του Γιώργου Γκιρτζίκη, που υποστηρίζεται από τον Ολυμπιακό, είναι της τάξεως των 3-4 ενώσεων. Εκτιμούν, δε, πως αυτή η διαφορά μπορεί να υπερκαλυφθεί καθώς επίκεινται εκλογές σε έξι ενώσεις, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης κάνει κινήσεις για να πάρει με το μέρος του κάποιες από τις ενώσεις της βορείου Ελλάδος που αυτή τη στιγμή στηρίζουν Γκιρτζίκη. Η πλευρά του νυν προέδρου της ΕΠΟ εκτιμά πως οι «αντίπαλοι» έχουν πάρει με το μέρος τους περίπου 17 ενώσεις κι όχι 23-24 όπως εκείνοι υπολογίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...