Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Α. Γεωργιάδης κατά Τσίπρα, Καμμένου και Τζιτζικώστα

 

adonisgeorgiadis-ethelontes1
Ευθύνες στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, γι αυτό που, όπως είπε, “ζει τώρα η Ευρώπη”, καταλόγισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της προεκλογικής του συγκέντρωσης στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ, αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Με την έναρξη της ομιλίας του ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στη Γαλλία και αφού είπε ότι το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα “άλλαξε την Ευρώπη που πρέπει να αναλάβει αποφασιστική δράση”, επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας: “Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι έχουμε αυτή την κυβέρνηση. Διότι αργά ή γρήγορα η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι αυτό που ζει τώρα, δυστυχώς, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη. Διότι η δική μας κυβέρνηση είναι αυτή που με την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε τα σύνορα και στην κυριολεξία προσκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη”.
Αμέσως μετά επιτέθηκε εναντίον του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου και υπογράμμισε: “Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο άνθρωπος που χειρίζεται, ως υπουργός Εθνικής Αμυνας, τη φύλαξη των συνόρων, ο κ. Παναγιώτης Καμμένος, είχε δηλώσεις πριν από πέντε μήνες ότι αν η Ευρώπη συγκρουστεί μαζί μας θα γεμίσουμε την Ευρώπη τζιχαντιστές, στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και στο Παρίσι; Θα έπρεπε η Ν.Δ. σήμερα ήδη να έχει ζητήσει την παραίτηση του κ. Καμμένου”.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να απομονωθούν οι τρομοκράτες και σχολίασε: “Εμείς του απαντάμε από εδώ: Δεν σταματάς να τους μιλάς στο τηλέφωνο καλύτερα; Που τους έχεις στο κόμμα σου, που τους έχει βάλει στο υπουργείο Δικαιοσύνης; Κι έχεις το θράσος να λες να απομονώσουμε τους τρομοκράτες”.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε τη διαφωνία του με την αντιπολίτευση που κάνει σήμερα η Ν.Δ. και χωρίς να αναφέρει το όνομα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη τόνισε: “Αν θέλετε να συνεχιστεί η σημερινή αντιπολίτευση που κάνει η Ν.Δ., τότε μην με ψηφίσετε”. Αφησε αιχμές και για τη στάση της Ν.Δ. στο θέμα των καταγγελιών του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση, λέγοντας πως αν είχαν συμβεί αυτά σε κυβέρνηση της Ν.Δ. οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν τέτοιες που δεν θα είχε μείνει όρθια η Ακρόπολη και παρατήρησε: “Το θέμα κοντεύει να ξεχαστεί. Εγινε σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-Μέγκα-Πανούση. Που είναι η Νέα Δημοκρατία; Πουθενά!”
Ο κ. Γεωργιάδης εξεπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του έτερου υποψηφίου προέδρου της Ν.Δ. Απόστολου Τζιτζικώστα. Για την περίπτωση που εκλεγεί είπε ότι επειδή δεν είναι βουλευτής “η Ν.Δ. κινδυνεύει με πολιτική εξαφάνιση”, ενώ για τη στήριξη που του παρέχει ο Μάκης Βορίδης τον κατηγόρησε πως “δεν γίνεται ανανέωση με μαυρογιαλούρικες πρακτικές”.
Εξέφρασε και το παράπονο του για τη συμπεριφορά του Μάκη Βορίδη με τη φράση: “Ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει”. Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θέλει μια Ν.Δ. που θα είναι υπερήφανη για την ταυτότητά της, όπως η Δεξιά του Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, που μιλάει με θάρρος για το θέμα της μετανάστευσης, ενώ η Νέα Δημοκρατία φοβάται να μιλήσει.
Τόνισε πως “όταν εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. θα χάσουν τον ύπνο τους ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος και ο Τσίπρας και η παρέα του θα λογοδοτήσουν για τη συμφορά που προκαλούν στη χώρα”. Πρόσθεσε πως έχει “λοιδορηθεί” το τρίπτυχο “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια” και αναρωτήθηκε που υπάρχει διαφωνία. Από την πρώτη σειρά των καθισμάτων την ομιλία του παρακολούθησε η σύζυγος του Ευγενία και το “παρών” έδωσαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιώργος Ορφανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...