Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Ευρωλίγκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Ολυμπιακός έχει απαντήσει θετικά στην Ευρωλίγκα στο σχέδιο Μπερτομέου.
Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας τάχθηκαν στο πλευρό της Ευρωλίγκας και το ζήτημα πλέον είναι τυπικό. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές (κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα), αλλά η ουσία είναι ότι μετέχει στο πλάνο της Ευρωλίγκας.
Πλέον, το μπλογκ των ομάδων με τα εγγυημένα λεφτά έφτασε τον αριθμό 10. Πέραν του Ολυμπιακού, σε αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Λαμποράλ από την Ισπανία, η Φενέρμπαχτσε και η Εφές από την Τουρκία, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ρωσία, η Μακάμπι από το Ισραήλ, η Ζαλγκίρις από τη Λιθουανία και η Αρμάνι από την Ιταλία.
Οσον αφορά στην πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Ακόμα σκέφτεται την πρόταση του Μπερτομέου σε σχέση με αυτή της FIBA, αλλά στην ουσία η εξέλιξη των γεγονότων τον οδηγεί σε μονόδρομο. Από τη στιγμή, δηλαδή, που όλες οι ισχυρές ομάδες πήγαν με την Ευρωλίγκα, τότε είναι (σχεδόν) υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
Οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν τεράστια νίκη για τον Τζόρντι Μπερτομέου, αφού κατάφερε να κρατήσει ακέραιες όλες τις δυνάμεις και πλέον προχωρά στη νέα εποχή από το 2016 με τη νέα μορφή της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...