Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

 

Δεν αλλάζει το σκηνικό του καιρού με ηλιοφάνεια και βροχές στα δυτικά και ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Κυριακή μικρή άνοδο. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.
Δημοσίευση: 
 

Παρασκευή 

Καιρός
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 

Καιρός
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι
Οι ι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 

Καιρός
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο το στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...