Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Συγκλονιστικές στιγμές στο Ηράκλειο: Εκλαιγαν παίκτες και φίλαθλοι στο «τέλος» του ΟΦΗ (Φωτογραφίες)

 

Συγκλονιστικές στιγμές στο Ηράκλειο: Εκλαιγαν παίκτες και φίλαθλοι στο «τέλος» του ΟΦΗ (Φωτογραφίες)
Την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα ανακοίνωσε ο Νίκος Μαχλάς. Οι στιγμές που ακολούθησαν είναι πραγματικά φορτισμένες συγκινησιακά. Παίκτες και οπαδοί του ΟΦΗ δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Λίγη ώρα μετά στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ (δεν άρχισε καν με τον ΟΦΗ να μην κατεβαίνει) ποδοσφαιριστές και φίλοι της κρητικής ομάδας με κλάματα στα μάτια αποχαιρέτισαν την ομάδα τους. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το «τέλος» του ΟΦΗ, αν και τους δύο τελευταίους μήνες η ομάδα έπαιζε με 13-14 παίκτες, δίχως μεταγραφές, με απλήρωτους παίκτες και υπαλλήλους και με τεράστια χρέη στην πλάτη της.

Οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθειά τους, τους τελευταίους μήνες με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Ο Νίκος Μαχλάς έκανε γνωστή την απόφασή να αποχωρήσει ο ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σε συνέντευξή Τύπου που παραχωρεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κρήτης και η οποία είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...