Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Project Santorini…Να πως η Deutsche Bank και η Μέρκελ..έχουν δεμένο τον Ντράγκι..

 

Posted by exomatiakaivlepo στο Φεβρουαρίου 7, 2015
draghi17/1/2013
Η γερμανική τράπεζα με ένα παράγωγο βοήθησε την υπό κατάρρευση ιταλική τράπεζα Banca Monte dei Paschi di Siena SpA να κρύψει ζημίες, προκειμένου να αποφύγει την κρατική στήριξη, αν και τελικά δεν το πέτυχε, σύμφωνα με το δίκτυο Bloomberg.
PROJSANTORINIΠρόκειται για ένα ακόμα σκάνδαλο κατά της γερμανικής τράπεζας, η οποία έχει κατηγορηθεί τους τελευταίους μήνες για σωρεία παραβάσεων. Οι FT έγραψαν ότι έκρυψε χρέος 12 δις ευρώ για να αποφύγει την κρατικοποίηση τα προηγούμενα χρόνια, ενώ οι φόροι των ρύπων έφεραν εισαγγελείς και αστυνομία στα κεντρικά γραφεία της.
Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα δάνεισε στη Monte Paschi περίπου 1,5 δισ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2008 μέσω της συγκεκριμένης συναλλαγής (με τίτλο Project Santorini), σύμφωνα με τα έγγραφα της συμφωνίας που βρίσκονται στην κατοχή του Bloomberg News. Η συναλλαγή βοήθησε τη Monte Paschi να μετριάσει τον αντίκτυπο από τη ζημιά των 367 εκατ. ευρώ από παλαιότερο παράγωγο που είχε συνάψει με την Deutsche Bank.
Ποιος είπαμε ήταν τότε Κεντρικός Τραπεζίτης στην Ιταλία..;;;
ecb
Nαι ο Ντράγκι…ο οποίος όχι μόνο δεν πήγε φυλακή ή απολύθηκε.. έγινε στην συνέχεια ο επικεφαλής της ΕΚΤ…
ντραγκιΚαταλάβατε τώρα γιατί ο Ντράγκι, κάθεται σούζα στην Μέρκελ και την Deutsche Bank που μόνο και μόνο απ αυτό το σκάνδαλο θα έπρεπε.. η ΕΚΤ να την έχει κλείσει..

hellasforce


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...