Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Στήνεται το κόμμα Καπερνάρου – Μπαλτάκου

 


Στήνεται το κόμμα Καπερνάρου – Μπαλτάκου
 Διαβάστε σχετικά για Βασίλης ΚαπερνάροςΤάκης Μπαλτάκος,
Διακήρυξη αρχών αναμένεται να δημοσιοποιήσουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος και ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.
Όπως δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, στον Real FM, συζητά με τον Τάκη Μπαλτάκο και άλλους γιατί «είμαστε σε ανησυχία… γιατί μας την έχουν πέσει οι ξένοι κι αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε εμείς».
«Κανείς δεν έρχεται στη Βουλή για να μας πει την αλήθεια. Από τους δημοσιογράφους μαθαίνουμε τις ειδήσεις» είπε ο κ.Καπερνάρος που ενημέρωσε ότι θα καταθέσει μια «διακήρυξη αρχών μήπως βοηθήσουμε τους κυβερνώντες να λάβουν υπόψη τους τις απόψεις κάποιων που δεν είναι πολιτικοί».

Τα τανκ της ΝΤΠ περνούν αλλά δεν ξεχνούν ( τη Φλωρεντία) Ο Αρχοντώνης και η ΝΤΠ λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο»

 


Λένε ότι έχει ο καιρός γυρίσματα. O γίγας Μητσοτάκης το 1993 είχε προβλέψει: «Μετά από 20 χρόνια ποιος θα θυμάται… το Σκοπιανό"»! 
Τα 20 χρόνια πέρασαν, τη Μακεδονία δεν την ξεχνάμε αν και ο ίδιος και η Ντόρα ξέχασαν ότι ο Σαμαράς ήταν «όργανο των οικονομικών συμφερόντων των οποίων είναι δέσμιος». 
Κάπως έτσι και ο αζυμίτης πράκτωρ Αρχοντώνης, ο συνεχιστής του Καραχισαρίδη, ο τουρκο-ορθόδοξος λοχαγός του τουρκικού στρατού, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Φραγκίσκο στις 29 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, θέλει 575 χρόνια μετά, να επιστρέψει στις άκυρες συμφωνίες Φερράρας - Φλωρεντίας του 1438-1439, και να καθυποτάξει την ορθοδοξία στην Vatican Bank και στο πρωτείο του τραπεζίτη Πάπα που προστατεύει τους παιδόφιλους Καρδινάλιους. 
Το 1439 όμως, και παρά το μαχαίρι του Μωάμεθ που περίμενε ξεσηκωθήκαν οι Χριστιανοί της Βασιλεύουσας και είπαν «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή» παρά 500 χρόνια υποταγή στον εωσφόρο της Βanco espirito santo και της Banco Ambrosiano.
Η Νέα Εποχή των ΑΘΕΑΤΩΝ επιζητά Ένωσή σε μια κοσμική «Πανθρησκεία», και η υποταγή της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε αυτούς τους σχεδιασμούς θα ήταν καταστροφή, για τους ορθοδόξους λαούς και ειδικά για μας τους Έλληνες. 
Τη συμφωνία της Φλωρεντίας ,με την οποία ο Παλαιολόγος ομολόγησε την «εκπόρευση του Αγίου Πνεύματος δια του Υιού»» και συμφώνησε στα πρωτεία του Λατίνου πατριάρχη έναντι όλων των ορθόδοξων πατριαρχών της Ανατολής, δεν την υπέγραψαν ο πατριάρχης Ιωσήφ Β΄ , ο Άγιος Μάρκος Ευγενικός, που ήταν εκπρόσωπος των Πατριαρχείων Αντιοχείας και Ιεροσολύμων, ο επίσκοπος Λακεδαίμονος και ο Σταυρουπόλεως Ησαϊας , ο Επίσκοπος Ιβηρίας και ο αδερφός του Μάρκου Ιωάννης Ευγενικός νομοφύλακας της μεγάλης εκκλησίας. 
Το αντάλλαγμα οι δυο γαλέρες και οι 300 στρατιώτες για την άμυνα της Κωνσταντινούπολης δεν καταβλήθηκε. 
Πάντως, ο ένθερμος ζηλωτής της «Ένωσης» ο μητροπολίτης Νικαίας Βησσαρίωνας έγινε Καρδινάλιος του Πάπα και τακτοποιήθηκε. 
Η πρώτη επίσημη συνοδική καταδίκη της Ψευδοσυνόδου έγινε το 1443, στην Σύνοδο των Ιεροσολύμων, από τους Πατριάρχες Ιεροσολύμων Ιωακείμ, Αλεξανδρείας Φιλόθεο, Αντιοχείας Δωρόθεο και τον μητροπολίτη Καισαρείας Αρσένιο. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας την καταδίκασε το 1484. 
Όπως αναφέρει και ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που είναι επικεφαλής του Γραφείου Αιρέσεων και Παραθρησκειών της Ελληνικής Εκκλησίας , «οταν οι αρχιερείς αποβιβάσθηκαν από τα πλοία, ο λαός τους ερωτούσε και οι αρχιερείς που υπέγραψαν απαντούσαν ντροπιασμένοι και μετανοημένοι: «Πεπράκαμεν την πίστιν ημών, αντηλλάξαμεν τη ασεβεία την ευσέβειαν, προδόντες την καθαράν θυσίαν αζυμίται γεγόναμεν»
Αναφερόμενος στους σχεδιασμούς Αρχοντώνη ο μητροπολίτης Πειραιώς αναφέρει: 
«Φαίνεται ότι ο Προκαθήμενος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, καθώς συνειδητοποιεί και ο ίδιος, ότι οι Διάλογοι με τον Παπισμό «δεν πάνε άλλο», δεν βλέπει άλλη διέξοδο για την ένωση παρά μόνο τη λύση της Φεράρας- Φλωρεντίας. Λογαριάζει όμως χωρίς τον «ξενοδόχο», ή μάλλον τους «ξενοδόχους». Και ο ένας «ξενοδόχος», ο πιστός λαός του Θεού, όπως τότε αγωνίστηκε, έτσι και σήμερα θα αγωνιστεί και δεν πρόκειται να δεχθεί, αλλά θα κηρύξει άκυρη μια νέα Ψευδοσύνοδο τύπου Φεράρας – Φλωρεντίας. Ο δε άλλος «ξενοδόχος», η Εκκλησία της Ρωσίας, με την μόλις πριν από μερικούς μήνες απόρριψη του κειμένου της Ραβέννας, έστειλε σαφές μήνυμα στο Φανάρι, ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμιάς μορφής πρωτείο, είτε αυτό είναι Φαναριώτικο, είτε Παπικό». 
Ξυπνάτε! Ο καιρός γαρ εγγύς. 

ΥΓ. Η σύνοδος της Φλωρεντίας δεν ενίσχυσε αλλά έκαμψε το φρόνημα αντίστασης και επέσπευσε την πτώση της Βασιλεύουσας. Εκτός από λάθος ιδεολογικό ήταν και τεράστιο πολιτικό λάθος.

Η αριστερή βάρδια του καθεστώτος

 


Ο πολύς κόσμος το λέει δίπορτο. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ . «Το καλό το αρνί βυζαίνει δυο μανάδες» που έλεγε και ο Παπαδιαμάντης. Το καθεστώς το λέει συνταγματικό τόξο. Μνημονικοί και αντιμνημονιακοί. 
Θυμάστε όταν οι «αγωνιστές» των επιδοτήσεων του Θεσσαλικού Κάμπου κατελάμβαναν τα Τέμπη και έκοβαν τη χώρα στα δύο για το δίκιο του αγρότη; Που είναι τώρα; Έχουν ρεπό; Θα ξεσηκωθούν όταν φύγει η τρόικα; 
Εξαπάτηση δια της απλής μεθόδου των τριών. (Κομμάτων).

Σύντροφοι Έλληνες Βιομήχανοι

Μετά τον ΓΑΠ επιστρέφει και ο Καραμανλής;

H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΕΝΝΕΝΤΥ

 

2
 
Με τον Τζον Κένεντι
 
 
22 Νοεμβρίου 2014 σήμερα.
51 Χρόνια από την δολοφονία του Τζον Κέννεντυ στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλλας του Τέξας.
Η επέτειος βρίσκει τον κομματικό χάρτη της Ελλάδας σε διαδικασία ανασύνθεσης με την απόλυτη επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου.
Την ίδια στιγμή στην δεξιά παράταξη βρίσκονται σε εξέλιξη πυρετώδεις ζυμώσεις για την μεταΣαμαρά εποχή. Οπως αποκάλυψε χθες το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" οι Ευρωπαίοι και ιδιαίτερα οι Γερμανοί προκρίνουν την επιλογή του Σταύρου Δήμα ως επικεφαλής του νέου μεγάλου κεντρώου κόμματος.
Η επιστροφή όμως του ΓΑΠ βάζει φωτιά και στους καραμανλικούς οι οποίοι πλέον πιέζουν τον Καραμανλή για ολική επαναφορά στην πρώτη γραμμή.
Ηταν Απρίλιος του 1961 που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα συναντούσε τον νεοεκλεγέντα Τζον Κέννεντυ στο Λευκό Οίκο.
Η επίσκεψη εκείνη λίγο έλειψε να αναβληθεί καθώς είχε συμπέσει με τη λεγόμενη «κουβανική κρίση» και την αποτυχία της αμερικανικής επιχείρησης στον Κόλπο των Χοίρων για την ανατροπή του Φιντέλ Κάστρο. Η επιχείρηση, όπως έχει γράψει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Παπαντωνίου, είχε αρχίσει πριν τον Κένεντι, επί Αϊζενχάουερ, και ο Κένεντι ήταν σίγουρος ότι μέχρι τον Απρίλιο του 1961 θα είχε τελειώσει.
Επεσε όμως έξω και δεν μπόρεσε να αναβάλει την επίσκεψη Καραμανλή. Τα μηνύματα από την επιχείρηση, που έφθαναν στο Λευκό Οίκο, ήταν αρνητικά.
Χαρακτηριστικό ήταν το περιστατικό που περιγράφει στο βιβλίο του ο δημοσιογράφος Peter Wyden με τίτλο «Κόλπος των Χοίρων, η ανέκδοτη ιστορία», στο οποίο αναφέρει ότι λόγω της σύγχυσης, που είχαν προκαλέσει στο αμερικανικό επιτελείο τα άσχημα νέα από την επιχείρηση, ο τότε αρχηγός της CIA Αλεν Ντάλες είχε ξεχάσει ποιος είναι ο Κ. Καραμανλής τον οποίο θα συναντούσε σε μια τόσο κακή συγκυρία ο Τζ. Φ. Κένεντι. Γι' αυτό ρώτησε το σταθμάρχη της CIA στην Ελλάδα «ποιος είναι αυτός ο Καραμανλής;»
Σημειώνεται ότι ο απολογισμός για τους Αμερικανούς στο Κόλπο των Χοίρων ήταν τραγικός: 1.500 αντεπαναστάτες Κουβανοί πιάστηκαν όμηροι από τον Κάστρο, πολλοί Αμερικανοί πέθαναν, ενώ ο Κάστρο κράτησε κάποια αμερικανικά πολεμικά πλοία σαν απόδειξη της αμερικανικής επέμβασης.
Στις συνομιλίες Κένεντι - Καραμανλή κυριάρχησε το θέμα της κατάργησης της δωρεάν αμερικανικής βοήθειας προς πολλές χώρες. Ο Κ. Καραμανλής δεν μπόρεσε να μεταπείσει τον Τζ. Κένεντι.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ

Ο Πρόεδρος John F. Kennedy χαιρετά τους υποστηρικτές του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Fort Worth του Τέξας, Παρασκευή 22 Νοέμβρη 1963.





Περίπου 11:45 π.μ., ο Κυβερνήτης του Τέξας John B. Connally ο νεώτερος, χαιρετάει το πλήθος, και οι Kennedys αναχωρούν απο το Love Field για μια περιοδεία του Ντάλας. Νωρίτερα ο Πρόεδρος ρώτησε για τον καιρό και επέλεξαν να μην ανεβάσουν την οροφή στην λιμουζίνα.




Οι Kennedys και οι Connallys εχουν αφήσει το Love Field με τον πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας Μπίλ Γκριρ να οδηγάει την προεδρική λιμουζίνα. Η αυτοκινητοπομπή είναι καθοδόν για το εμπορικό κέντρο Trade Mart , όπου ο Κένεντι αναμένεται να μιλήσει




Πλήθη στους δρόμους καθώς η αυτοκινητοπομπή του Κένεντι κατευθύνεται προς το κέντρο του Ντάλας. Μια ομάδα του Λευκού Οίκου ακολουθεί την αυτοκινητοπομπή σε ένα λεωφορείο αρκετά πιο πίσω από την προεδρική λιμουζίνα.




Ο αστυνομικός Bobby Hargis, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, είναι ένας από τους τέσσερις αξιωματικούς που συνόδευαν το αυτοκίνητό του Κένεντι, το οποίο φτάνει στην οδό Χιούστον λίγο πριν τις 12:30 “Σκέφτηκα, αυτο ειναι! Απο δω και πέρα θα ταν όλα πιο εύκολα για μας, στην αστυνομία” είπε ο Hargis. "Και τότε μπαμ! Έγινε.”




Ο Kennedy πέφτει πάνω στη σύζυγο του, καθώς η σφαίρα τον χτυπά στο κεφάλι. Ο Connally, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την επίθεση, γυρνάει προς τα πίσω, στα αριστερά της Jackie Kennedy.




Ο Κένεντι πεσμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και η σύζυγός του, Ο πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας Κλίντον Χιλ στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.




Η λιμουζίνα που μεταφέρει τον μοιραία τραυματισμένο Πρόεδρο κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς το νοσοκομείο δευτερόλεπτα μετα απο 3 πυροβολισμούς. Δύο σφαίρες χτύπησαν τον Kennedy και μια τον Connally. Ο πράκτορας Χίλ βρίκεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, καθώς οι γυναίκες καλύπτουν τους τραυματίες συζύγους τους.




Ο Hurchel Jacks, οδηγός του Αμερικανού Αντιπρόεδρου Τζόνσον στην αυτοκινητοπομπή, ακούει με άλλους τα δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου έξω από την είσοδο εκτακτων περιστατικών στο νοσοκομείο Parkland. Μετά τους πυροβολισμούς ο Jacks είχε άλλαξε πορεία οδηγόντας τον αντιπρόεδρο σε ασφαλές μέρος. Το αμερικανικο ραδιοφωνικό δίκτυο ABC μεταδίδει το πρώτο εθνικό δελτίο ειδήσεων οπου αναφέρει ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί στην αυτοκινητοπομπή Κένεντι.




Πριν τις 13:00, ο Δρ Τομ Σάιρς, με τον διευθυντή δημοσίων σχέσεων του νοσοκομείου Steve Landregan, περιγράφει τις πληγές του Προέδρου προς τον Τύπο. Τέσσερις ηταν οι γιατροί που προσπάθησαν να σώσουν τον Κένεντι.




Μετά τις 2 μ.μ., η Jacqueline Kennedy (Τζάκι) αναχωρεί απο το νοσοκομείο Parkland με το σώμα του νεκρού συζύγου της. Θα ειναι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου με το χάλκινο φέρετρο. "Είχα την αίσθηση ότι αν κάποιος κυριολεκτικά πυροβολούσε μπροστά από το πρόσωπό της ότι απλά θα ανοιγόκλεινε τα μάτια της,” είπε ο Αστυνόμος James Jennings, ο οποίος βοήθησε να βάλει το φέρετρο στην νεκροφόρα, περιγράφοντας την Τζάκι εκείνη τη τραγική μέρα.



O πρώην πεζονάυτης Lee Harvey Oswald συλλαμβάνεται σε ενα κινηματογράφο της περιοχής αφου πυροβολεί μοιραία τον αστυνομικό Τιππιτ. Το περιστατικό λαμβάνει χώρα 45 λεπτά μετα την δολοφονία Κένεντι.



Το φέρετρο του Κένεντι στην αεροπορική βάση St Andrews. Η Τζάκι αιματοβαμμένη και ο Ρόμπερτ Κένεντι μεταβαίνουν στο Ναυτικό Νοσοκομείο μαζι με το πτωμα του Προέδρου για την νεκροψία.
 
Δημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2014, 15:08
More News Desk

Η Tasya van Ree φωτογραφίζει τις γυμνές ερωτικές φαντασιώσεις της

 

 
Η Tasya van Ree είναι μια σχετικά γνωστή Αμερικανίδα φωτογράφος και κινηματογραφίστρια, γεννημένη στο Mililani της Χαβάη πριν από 38 χρόνια. Έχοντας σαν βάση το Los Angeles, η Tasya είναι γνωστή για τις ασπρόμαυρες εικόνες της διάσημων celebrities, μουσικών αλλά και ηθοποιών που συχνά έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των περιοδικών με τα οποία συνεργάζεται. Επιπλέον, η van Ree είναι γνωστή και για τη προτίμηση της στο γυναικείο φύλλο και παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση εντούτοις όλοι γνωρίζουν στο Hollywood ότι για 3 χρόνια ήταν ζευγάρι με το μοντέλο Amber Heard. Η τελευταία, τον Δεκέμβρη του 2010, δήλωσε δημοσίως ότι είναι Bi-sexual.

MorePHOTOS

1/27
ΠροηγούμενοΕπόμενο
Δημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2014, 16:12
More Passbook

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...