Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Προσωρινά με Τσάνα, συνεχίζει ο «Κάρα»

 

Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Κώστα Τσάνα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης η Εθνική ομάδα. Παραμένει στην θέση του ο Γιώργος Καραγκούνης. Η επόμενη μέρα.
Προσωρινά με Τσάνα, συνεχίζει ο «Κάρα»
(Photo: Action Images).
Τελευταία ενημέρωση 15/11/2014, 23:16 
Και Τσάνας και Καραγκούνης στην Κρήτη! Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ θα στηριχθούν προσωρινά στον ανερχόμενο Έλληνα τεχνικό, επιλέγοντάς τον να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής στο φιλικό με τη Σερβία την Τρίτη στα Χανιά.

Δίπλα του θα έχει τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος παρά την αρχική σκέψη του να αποχωρήσει μετά την ντροπιαστική ήττα (0-1) από τις Νήσους Φερόε, συνεχίζει κανονικά διατηρώντας την θέση του διευθυντή Εθνικών ομάδων.

Αποχωρεί άμεσα ο Ρανιέρι

Το Σάββατο το πρωί Γιώργος Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι είχαν συνάντηση, συμφώνησαν στην αποζημίωση που θα λάβει ο Ιταλός και εν συνεχεία γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διάψευση για Τραπατόνι

Εκτός από σκληρή αυτοκριτική, η επόμενη μέρα περιλαμβάνει και έρευνα για την διάδοχη κατάσταση μετά την απομάκρυνση του Ρανιέρι. Από πλευράς ΕΠΟ διαψεύστηκε το όνομα του Τζιοβάνι Τραπατόνι το οποίο κυκλοφόρησε στον γερμανικό Τύπο.

Προσωρινά με Τσάνα

Ως προσωρινή λύση επιλέχθηκε ο Κώστας Τσάνας, ένας άνθρωπος που έχει άριστη γνώση των Εθνικών ομάδων, έχοντας το «τιμόνι» στις Ελπίδες και εσχάτως στους Νέους. Με το τελευταίο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μάλιστα είχε υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες σε διεθνές τουρνουά στην Κατερίνη.

Συνεχίζει ο «Κάρα»

Από εκεί και πέρα δεν τίθεται θέμα Καραγκούνη, ο οποίος ήταν «σκασμένος» με την τροπή που πήρε το ματς με τις Νήσους Φερόε και μιλώντας με παίκτες της ομάδας εμφανιζόταν έτοιμος να αποχωρήσει. Εν τέλει όμως αποφάσισε να μείνει και να παλέψει κι αυτός μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς σε ένα πρωτόγνωρο είναι αλήθεια σκηνικό γι' αυτόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...