Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης: Ένας επικοινωνιακός… καταστροφέας

Άδωνις Γεωργιάδης: Ένας επικοινωνιακός… καταστροφέας
-Μετά το χώρο της Υγείας έβαλε πλώρη να διαλύσει τη ΝΔ -Με τις άνευ προηγουμένου δηλώσεις του στέλνει τους ψηφοφόρους της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ
 Στην περίπτωση του η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Από το «τίποτα» ο Αντώνης Σαμαράς τον έφερε στην ΝΔ και τον έβαλε να διαχειριστεί το κρισιμότερο υπουργείο εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης το υπουργείο Υγείας. Τα αποτελέσματα των ενεργειών του τα ζουν στο πετσί τους οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι.
Παρά το γεγονός ότι με δεκάδες ρεπορτάζ είχαμε επισημάνει στον πρωθυπουργό ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι «επικίνδυνος» όχι μόνο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο Αντώνης Σαμαράς τον άφησε ελεύθερο να προχωρήσει στην διάλυση της περίθαλψης. Η συμπεριφορά του απωθεί τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τους οδηγεί απευθείας στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τον ίδιο τρόπο τον άφησε ελεύθερο να διαχειριστεί την επιστροφή του Καρατζαφέρη στην ΝΔ μια υπόθεση που εκτυλίχθηκε σε φιάσκο και ιλαροτραγωδία για την ΝΔ αφού ο Καρατζαφέρης άρχισε να ζητά θέσεις και να το «παίζει δύσκολος» εκτοξεύοντας πάλι κατηγορίες για τη ΝΔ.
Τώρα ανέλαβε να στείλει μέχρι και τον τελευταίο ψηφοφόρο της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ με τις εξόχως τραγικές δηλώσεις του ότι θα πάρει τα λεφτά του στο εξωτερικό αν εκλεγεί ο Τσίπρας.
Το απίστευτο είναι ότι μετά, αφού προσπάθησε να το μαζέψει, είπε κάτι ακόμα χειρότερο πως «θα είναι αυτοκτονία του ελληνικού λαού αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία».
Αυτός ο άνθρωπος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής;
Είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στο κόμμα που υπηρέτησαν ο Ευάγγελος Αβέρωφ και ο Γεώργιος Ράλλης;
Αυτός είναι ο πολιτικός πολιτισμός της ΝΔ;
Κι όμως ο Σαμαράς τον αφήνει ανενόχλητο να επιτελέσει το καταστροφικό του έργο έχοντας την εντύπωση ότι η πολιτική είναι κάτι σαν να πουλάς βιβλία ή πορτοκάλια…
Όμως από την άλλη μεριά θα έλεγε κανείς ότι καλά κάνει ο κ. Γεωργιάδης,  αφού στο εσωτερικό της ΝΔ και οι… πέτρες γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος μόνο κακό κάνει στην παράταξη και παρόλα αυτά εξακολουθούν να τον κρατούν, ενώ στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους τον κατηγορούν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.
Όσο λοιπόν τα στελέχη της ΝΔ δέχονται να τους εκπροσωπεί ένας καταστροφολόγος των τηλεοπτικών παραθύρων τότε η κατρακύλα της ΝΔ είναι αναπόφευκτη… Να τον χαίρεστε.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/499714/adonis-georgiadis-enas-epikoinoniakos-katastrofeas#ixzz3EaazYtAq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...