Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Έρχεται η τρόικα

 

  • 0
     
3D2FCF0F288304F242F9F419E810B1AB.jpg
  Η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων αλλά και το πρόγραμμα 6.500 απολύσεων στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να συζητηθούν στις συναντήσεις που θα έχει η τρόικα με τους συναρμόδιους υπουργούς. Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα φτάσουν πιθανότατα στην Αθήνα την Τρίτη 8 Ιουλίου.
Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα ζητήσει αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, τη διαθεσιμότητα και τον απολογιστικό αριθμό των απολύσεων.
Την ίδια στιγμή, εκτός από την «μικρή ΔΕΗ», υπάρχουν και άλλα «αγκάθια» στα προαπαιτούμενα όπως είναι το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς και η χρηματοδότηση των κομμάτων.
Οι 6.500 απολύσεις θα προέλθουν ως εξής:
– Από την εκδίκαση των πειθαρχικών υποθέσεων. Γίνεται προσπάθεια επιτάχυνσης και το πρώτο εξάμηνο του 2014 οδηγήθηκαν στην έξοδο 500 επίορκοι.
– Από τους ελέγχους που διεξάγονται από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον εντοπισμό υπαλλήλων που έχουν διοριστεί και εργάζονται με πλαστά πιστοποιητικά.
– Από τους ελέγχους που διεξάγονται για παράνομες μετατροπές συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου.
– Από όσους «διαθέσιμους» μετά τη λήξη του οκταμήνου δεν τοποθετηθούν σε νέες θέσεις.
– Από τη μείωση του προσωπικού σε «μεγάλα» Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου.
- See more at: http://arouraios.gr/2014/07/erchetai-h-troika/#sthash.K2kjX5ff.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...