Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Έρχεται μίνι καύσωνας με βροχές και καταιγίδες!

Έρχεται μίνι καύσωνας με βροχές και καταιγίδες!
Βροχές και καταιγίδες για το υπόλοιπο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος σε κλίμα μίνι... καύσωνα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και το Κεντρικό Ιόνιο θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Για τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο 5-6 μποφόρ. Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/456634/erhetai-mini-kaysonas-me-vrohes-kai-kataigides#ixzz33zI2VV4N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...