Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ;

ANOIXTH EKKΛHΣH ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

 


Οι σφαγές των ρωσόφωνων Ορθοδόξων από τους χαζάρους "αδελφούς μουσουλμάνους"σαν αρνιά με το μαχαίρι είναι ίδιες, είτε είναι στην Τυνησία, είτε στην Συρία, είτε στην Ουκρανία.


Το άθλιο σιωνιστικό Youtube δεν αφαιρεί τα βίντεο με τις σφαγές χριστιανών εκτός από εκείνο του μάρτυρα που καθ΄όλην την διάρκεια της σφαγής του παρέμενε άφωνος και προσηύχετο.

Επειδή αντί να φοβίσει τους Χριστιανούς έδειχνε το θάρρος και την αφοβία του νεομάρτυρα το σιωνιστικό Youtube το αφαίρεσε.

Ένα δαιμονιώδες όμως βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο σιωνιστικό Youtube,  το οποίο δείχνει τη σφαγή χριστιανού ρωσόφωνου πρώην στελέχους της αστυνομίας σε περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας παραμένει στη θέση του.

 Αυτό το βίντεο γιατί δεν αφαιρέθηκε;
Προφανώς για παραδειγματισμό! 

Ο αστυνομικός παραιτήθηκε αρνούμενος να κτυπήσει διαδηλωτές και σφαγιάζεται φιμωμένος (για να μην φανεί αν προσεύχεται;) από χαζάρους μουσουλμάνους νεοναζί του Δεξιού Τομέα μπροστά στα μάτια της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους!

(Το βίντεο δεν θα το αναρτήσουμε είναι φρικιαστικό, δεν θα κάνουμε τη χάρη στους σιωνιστές του 
Youtube. Συνιστούμε να μην το δείτε αλλά για την αλήθεια των λόγων μας βρίσκεται  εδώ)

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΚΑΨΑΝ 38 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΗΔΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ




Την ίδια στιγμή στην Τουρκία, η 
Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης το μεγάλο αυτό αρχιτεκτονικό και θρησκευτικό σύμβολο της χριστιανοσύνης και της Ορθοδοξίας,, πρόκειται να μετατραπεί σε μουσουλμανικό τέμενος χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική αντίδραση από ελληνικής πλευράς.
Θα υπάρξει άρα γε Ρωσική αντίδραση;


Ο ανεξάρτητος βουλευτής της περιοχής του Burdur, Hami Yildirim, κατέθεσε στην τουρκική βουλή σχετικό νομοσχέδιο για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εν όψει και της προαναγγελθείσας προσευχής που προτίθεται να κάνει ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, στις 29 Μαΐου επέτειο της Άλωσης, μιμούμενος τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή!



ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;

ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...