Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΚΑΛΟΙ “ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ” ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ: Η Χ.Α ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ “ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ” ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΨΥΡΡΗ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ MAKELEIO.GR)

 

Δημοσιεύθηκε: 18/04/2014 20:56
x7

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιείται η εορταστική διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον Σταθμό Λαρίσης.
x
Μοιράζονται τόνοι από τρόφιμα (αρνί, αυγά, τσουρέκι, κοτόπουλο, πατάτες) για το εορταστικό τραπέζι των Ελλήνων που δοκιμάζονται από τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα.
x2
Την ίδια ώρα  που η Χρυση Αυγή μοιράζει τρόφιμα,  ότι στην πλατεία Ψυρρή έχουν συλλάβει παραγωγούς κρέατος από τη Νάξο που πουλούσαν αμνοερίφια όπως κάθε χρόνο από το 1995.
x3
x4
x5
x6
x7
x8
Δηλαδή την ώρα που οι αλλοδαποί κάνουν “πάρτι” σε όλη την Αθήνα  του λαθροδημάρχου Καμίνη, γίνονται συλλήψεις ΕΛΛΗΝΩΝ παραγωγών κρέατος από τη Νάξο στου Ψυρρή. Τους απομάκρυνε η αστυνομία από την πλατεία και δεν έλειψαν και οι συλλήψεις! Μπράβο κ.Καμίνη!
Στις παρακάτω βλέπετε εικόνες από πώληση παραδοσιακών προιόντων τυριά, κρασί κτλ.
psiri1
psiri2
psiri3
psiri4
psiri5
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...