Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Χαλάει» ο καιρός: Έρχονται καταιγίδες την Κυριακή

«Χαλάει» ο καιρός: Έρχονται καταιγίδες την Κυριακή
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και πιθανόν στην Ανατολική Στερεά τις πρωινές ώρες και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε αύριο, Κυριακή των Βαΐων.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά έως τους 23 βαθμούς στην Κρήτη, 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με εξαίρεση το Κρητικό όπου θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και πιθανόν κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/431727/halaei-o-kairos-erhontai-kataigides-tin-kyriaki#ixzz2yk24pPh4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...