Παραδόθηκε στη Βουλή η περίφημη «λίστα Νικολούδη», όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικά» πόθεν έσχες.
Η λίστα παραδόθηκε στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, και περιλαμβάνει όσους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν κατέθεσαν καν πόθεν έσχες ή το κατέθεσαν ελλιπές, με λάθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι διαπιστώθηκε πως έχουν πόθεν έσχες, όπου εντοπίστηκαν λάθη, είναι σε «δυσμενέστερη θέση» από αυτούς που δεν το κατέθεσαν καθόλου.
Ο Παναγιώτης Νικολούδης έστειλε στη Βουλή τον κατάλογο με τους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες.
Η αποκάλυψη της «λίστας Νικολούδη», μεταξύ άλλων αναδεικνύει τους δημάρχους ως «πρωταθλητές» στο «σπορ» της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος.  Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των εκλεγμένων τοπικών αρχόντων, γίνεται λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς οι δήμαρχοι με τα «προβληματικά» πόθεν έσχες βρίσκονται υπό εισαγγελική έρευνα.