Χαλάει ο καιρός την Κυριακή -Πού θα βγουν ομπρέλες
 
Διάλειμμα στο καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού θα γίνει την Κυριακή. Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, αναφέρει η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν ενώ θα χιονίσει στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα βόρεια του νομού από το μεσημέρι και μετά, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αυξημένες νεφώσεις με βροχές από τις βραδινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι.
Πηγή: iefimerida.gr