Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κουίκ: «Έρχονται σοβαρές αποκαλύψεις για τα διόδια»

 

Ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση για τις αυξήσεις των διοδίων, επιτέθηκε στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

«Διάβασα τι είπε με αμετροέπεια ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ότι "οι αυξήσεις στα διόδια έχουν ψηφιστεί από το 2007 - Όσοι το ξέχασαν ας το θυμηθούν". Η απάντησή μου είναι: Το 2007 οι Έλληνες δεν έπαιρναν τον σημερινό πακιστανικό μισθό. Ούτε συντάξεις της πείνας. Ούτε υπήρχαν 1,5 εκατομμύριο άνεργοι. Ούτε το καύσιμο κίνησης ήταν στα σημερινά επίπεδα. Οι περισσότεροι δεν το ξέχασαν, το θυμούνται. Ας τα θυμηθεί όλα αυτά και ο αδιάβαστος των Μνημονίων μεγαλοϋπουργός του ΠΑΣΟΚ, ένθερμος υποστηρικτής της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Ας θυμηθεί και τις δικές του διαψεύσεις πριν λίγες εβδομάδες στη Βουλή. Ο κ. Χρυσοχοΐδης μας προκύπτει και... ξεχασιάρης. Περισσότερα από την αρμόδια Τομεάρχη του Κινήματος Ραχήλ Μακρή, η οποία ετοιμάζεται για σοβαρές καταγγελίες και αποκαλύψεις με ονόματα και αριθμούς».
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...