Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Χειροβομβίδες...

 




Τι είδους άνθρωπος μπορεί να παροτρύνει άλλους ανθρώπους που πάνε να τον επισκεφτούν για την ονομαστική του εορτή να μπαίνουν στα καφενεία και να ρίχνουν χειροβομβίδες;
Είναι το είδος του ανθρώπου που ...
ονομάζεται Αντώνης Σαμαράς και είναι πρωθυπουργός της δύστυχης Ελλάδας. Πήγαν οι βουλευτές του να του πουν χρόνια πολλά κι αντί να τους ζητήσει να κάνουν καλά τη δουλειά τους, να φροντίσουν τις εκλογικές τους περιφέρειες, να βοηθήσουν κανέναν που πεινάει και κρυώνει, τους ζήτησε ο αθεόφοβος να πολεμήσουν την Αριστερά με κάθε μέσο. «Όταν ήμουνα βουλευτής Μεσσηνίας, έμπαινα στα καφενεία με χειροβομβίδες στην τσέπη», είπε ο Σαμαράς. Και σε ποιον έριχνε τις χειροβομβίδες; Προφανώς στο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο σήμερα είναι λιποδερματομυική μάζα που περιβάλλει την απόληξη του παχέος εντέρου και βρακί και άντε να ξεχωρίσεις ποιος είναι ποιος.

Να ρίχνετε χειροβομβίδες στον ΣΥΡΙΖΑ, χειροβομβίδες φονικές, διέταξε ο Σαμαράς. Να τους λέτε ότι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχέση με την τρομοκρατία, σας έχει στείλει το σχετικό υλικό η κ. Ασημακοπούλου. Τους έστειλε το υλικό η Άννα Μισέλ αλλά απ' ό,τι φαίνεται οι βουλευτές την έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, που, αν δεν είναι τουλάχιστον Πράντα τα υποδήματα, η προσβολή είναι βαριά και ανεπίτρεπτη για μια βαφτιστήρα Κοκού.

Να ρίχνετε και άλλες χειροβομβίδες, συνέχισε ο εορταζόμενος, να λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με κόμματα της κατεχόμενης Κύπρου, να λέτε ότι αυτοί σκότωσαν Έλληνες. Αντί άλλης απαντήσεως παραθέτουμε παλαιότερο σχόλιο των "Νέων": «Φοβάμαι ότι ο κ. Κεδίκογλου έχει υποπέσει σε σφάλμα. Θυμίζω ότι τα τουρκοκυπριακά κόμματα είναι αναγνωρισμένα από τις συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου του 1960 ως κόμματα της Κύπρου. Εξάλλου, οι εκπρόσωποι τους έχουν επαφές όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα, καθώς και σε πολλές χώρες της Ε.Ε. Υπογραμμίζω ότι το κυβερνών στα Κατεχόμενα Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα ανήκει στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα». Στην ίδια ομάδα που ανήκει και το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνουμε εμείς.

Ο Σαμαράς ζητάει από τους βουλευτές του να γυρνάνε στα καφενεία και να λένε στον κόσμο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελείται από τρομοκράτες και προδότες. Μπορείς να το πεις και κάλεσμα σε εμφύλιο, μπορείς να το πεις και προετοιμασία για πραξικόπημα. Μπορείς να το πεις και παραλήρημα ενός ακροδεξιού πολιτικού, που ανδρώθηκε στα τάγματα εφόδου της Ν.Δ., σε αυτούς που αργότερα δολοφόνησαν τον Τεμπονέρα. Τι να περιμένεις από τον επίγονο των Κενταύρων και των Ρέιντζερ, από τον βουλευτή που έφυγε τελευταίος από τις γιορτές μίσους του Μελιγαλά, από τον άνθρωπο που απεχθάνεται όσα παιδιά δεν έχουν το ίδιο χρώμα με τα δικά του παιδιά και θέλει να τα διώξει από τους παιδικούς σταθμούς.

Ναι, κυρίες μου και κύριοι, μας κυβερνάει ο Αντωνάκης ο Βομβιστής της Πύλου. Και εις ανώτερα.

    Ανανδρανιστάκης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...