Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Η λίστα που «καίει» τον ΣΥΡΙΖΑ – Οδηγίες για το πώς θα τον χτυπούν μοίρασε η ΝΔ στους βουλευτές της

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter
ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÏÕÓ ÐËÅÉÓÔÇÑÉÁÓÌÏÕÓ  (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Η λίστα που «καίει» τον ΣΥΡΙΖΑ.. Τρίβουν τα χέρια τους τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εσωτερικές τριβές που έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευση η δήλωση του Βουλευτή Πέτρου Ττσόπουλου περί βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και σχέσεων με την 17 Νοέμβρη.

Η κόντρα των δύο κομμάτων  φαίνεται πως οδηγείται στα άκρα επί του συγκεκριμένου συτήματος, καθώς μετά τον προχθεσινό πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των εκπροσώπων τυων δύο κομμάτων Σίμου Κεδίκογλου και Πάνου Σκουρλέτη, η Νέα Δημοκρατία επανήλθε δριμμύτερη στην αντιπαράθεση παρουσίαζοντας μέσω σειρά παρουσιάσεων βουλευτών της σε ενημερωικές εκμπομπές την λίστα με τα φίλα προσκείμενα στελέχη της Κουμουνδούρου στην 17Ν.
Συγκεκριμένα στη μαύρη λίστα της ΝΔ βρίσκονται στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ορισμένα από τα οποία κατέχουν θέση σε κορυφαία όργανα του κόμματος και προέρχονται από τον λεγόμενο «δικαιωματικό» και «κινηματικό» χώρο, ανήκουν στην πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και προέρχονται είτε από την ομάδα της Ανάσας (Ρόζα και ΑΚΟΑ) είτε από μικρότερες τάσεις όπως το Κοκκινοπράσινο.
Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα
  • Ο Νίκος Γιαννόπουλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ο οποίος υπερασπίστηκε τον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα ως «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα»
  • Η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη δίκη της 17Ν υπερασπίστηκε τον Σάββα Ξηρό επιμένοντας ότι πρόκειται για «δίκη φρονημάτων».
  • Ο Δημήτρης Μπελαντής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα, δηλαδή στη μειοψηφία του κόμματος. Είναι νομικός με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας και έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την αποφυλάκιση των «πολιτικών κρατουμένων» Αλέκου Γιωτόπουλου και Δημήτρη Κουφοντίνα.
  • Τα μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Πάνος Λάμπρου, οι οποίοι στη δίκη της 17Ν υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, ισοβίτη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.
  • Από το Κοκκινοπράσινο που αποτελούσε τάση προέρχεται ο Μανώλης Σαρρής, ο Τίτος Καρίμαλης, ο Γιώργος Μαρκατσέλης και ο Δημήτρης Καρακώστας, οι οποίοι είχαν υπερασπιστεί τον έτερο εκτελεστή της 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό.
Φωτογραφία: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...