Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονιστικές στιγμές στο "Βικελίδης" – Γύρισε η γλώσσα του Μαρινάκη! (VIDEO)

 

Μέγεθος κειμένου
Συγκλονιστικές στιγμές στο `Βικελίδης` – Γύρισε η γλώσσα του Μαρινάκη! (VIDEO)

 

Ήταν το 57ο λεπτό της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Ο Κύργιας διεκδικεί τη μπάλα με τον Μαρινάκη ο οποίος μετά τη μονομαχία σωριάζεται στο έδαφος. Όλοι παγώνουν..

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τραβάνε τα μαλλιά τους. Ο Καπίνο καταλαβαίνει πως ο συμπαίκτης του έχει χάσει τις αισθήσεις του και προσπαθεί να τον συνεφέρει. Δεν τα καταφέρνει και ξεσπάει σε λυγμούς.

Λίγο πιο δίπλα ο Κλωναρίδης έχει πέσει στο χορτάρι και προσεύχεται.

Ο κόσμος του Άρη όρθιος χειροκροτεί τον νεαρό αμυντικό.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων απομακρύνουν τις διαφημιστικές πινακίδες για να μπει στον αγωνιστικό χώρο το ασθενοφόρο.

Μετά από 5 λεπτά ο Μαρινάκης ξαναβρίσκει τις αισθήσεις του, σηκώνεται υποβασταζόμενος και αποθεώνεται από τον κόσμο, την ώρα που ο Καπίνο κάνει τον σταυρό του και άπαντες ανακουφισμένοι τον βλέπουν να μπαίνει στο ασθενοφόρο με προορισμό το νοσοκομείο.




Μετάτο τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επικοινώνησαν με το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο παίκτης και πληροφορήθηκαν πως είναι καλά, ωστόσο δεν θα αναχωρήσει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Αθήνα,αλλά αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει την Κυριακή, μετά την αξονική τομογραφία που θα κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...