Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Εξέγερση ΛΑΘΡΟμεταναστών στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα (video)

Εξέγερση μεταναστών στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα (video)
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, όταν δεκάδες κρατούμενοι πραγματοποίησαν εξέγερση, διαμαρτυρόμενοι για το χρόνο προσωρινής κράτησής τους, που από 12 μήνες, όπως ίσχυε μέχρι τώρα, αυξήθηκε στους 18.

Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες μετανάστες που κρατούνται στο κέντρο βγήκαν στο προαύλιο, αρνούμενοι να επιστρέψουν στα κοντέινερ όπου διαμένουν, ενώ άρχισαν να βάζουν φωτιά σε στρώματα και σεντόνια και να πετάνε πέτρες προς τους αστυνομικούς.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρόφιμοι προσπάθησαν στην αρχή να κρατήσουν και ομήρους κάποιους από τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο κέντρο.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, άνδρες των ΜΑΤ, καθώς και πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.
Οι αστυνομικοί «χτένισαν» τη γύρω περιοχή, καθώς υπήρξαν φόβοι ότι κάποιοι από τους μετανάστες απέδρασαν, εκμεταλλευόμενοι την αναταραχή.
Τελικά, μετά από επέμβαση των ΜΑΤ η κατάσταση τέθηκε υπό έλεγχο και λίγη ώρα πριν τη μία ξεκίνησε η καταμέτρηση των κρατουμένων.
Από τα επεισόδια σημειώνεται ότι τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Διαβάστε επίσης:

Related Video



Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/334905/amygdaleza-epemvasi-ton-mat-ereynatai-i-periohi-gia-drapetes#ixzz2bdTiKU1d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...