Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

H Realnews αυτής της Κυριακής

 











)

Με τίτλο: "Ζητούν τα κλειδιά"! κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τους έξι σκληρούς όρους της τρόικας για το νέο δάνειο. Ανάμεσα στους όρους είναι: Επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό, πλήρης κατάργηση του εφάπαξ και μόνιμος μηχανισμός για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "οι δανειστές θέλουν πλέον να αποφασίζουν τα μέτρα και η Αθήνα απλώς να τα εφαρμόζει", την ίδια ώρα που "στο Λουξεμβούργο μεταφέρεται το κέντρο των αποφάσεων για αποκρατικοποιήσεις και τράπεζες".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Εθνικός διάλογος για την ανεργία!". Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Ευπρόσδεκτες οι μεγάλες επενδύσεις από το εξωτερικό που διαρκώς ακούμε και δεν... βλέπουμε, αλλά αν δεν θεσπιστούν ισχυρά κίνητρα για τους νέους μας ώστε να δημιουργήσουν σε όλη την επικράτεια νέες, μικρές και μεσαίες, καινοτόμες επιχειρήσεις, δίνοντας ώθηση στην παραπαίουσα ελληνική οικονομία και θέσεις εργασίας στις τοπικές κοινωνίες, δεν πρόκειται να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας, της μιζέριας και της κατάθλιψης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...