Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Φωτιές και χημικά στο δρόμο, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Θανάσης

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

- Έκλεισε η Παναγή Τσαλδάρη από τον Άγιο Αντώνιο μέχρι τη Θηβών 
- Φωτιές και χημικά
- Επιχειρούν τέσσερις ομάδες Δ.ΙΑΣ.
- Εννέα προσαγωγές
- Η αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία των τρόλεϊ στο Περιστέρι, λόγω της κηδείας
- Νωρίτερα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον19χρονο Θανάση
Αμέσως μετά την κηδεία του αδικοχαμένου Θανάση στο νεκροταφείο του Περιστερίου, μερίδα ατόμων επέστρεψε στο σημείο, όπου χάθηκε ο 19χρονος, βάζοντας φωτιές σε κάδους.
Υπήρξε επέμβαση των ΜΑΤ με ρίψη χημικών, ενώ επιχειρούν και τέσσερις ομάδες ΔΙΑΣ, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. 
Θρήνος στην κηδεία
Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση στο νεκροταφείο του Περιστερίου. Θρήνος και υβριστικά συνθήματα εναντίον του οδηγού του τρόλεϊ και του ελεγκτή ακούστηκαν από περισσότερα από 500 άτομα. Ανάμεσά τους ήταν και πολλά παιδιά.
Η κηδεία άρχισε στις 17.00 και υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τη σορό του αδικοχαμένου νεαρού, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι απαρηγόρητοι.
Η νεκρώσιμος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18.00 και την ώρα που έβγαινε το φέρετρο ο κόσμος άρχισε να φωνάζει "αθάνατος" και "το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει". Παρών στην κηδεία και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...