Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Βούλγαρος ληστής σκότωσε δυο ηλικιωμένες στη Μονεμβασιά!

Για μερικά χρήματα και κοσμήματα

 


 

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του 22χρονου «δένοντας» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Για μερικά χρήματα και κοσμήματα που η αξία τους δεν ξεπερνά τα 2.000 ευρώ, ένας νεαρός Βούλγαρος κακοποιός αφαίρεσε τις ζωές δυο ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων γυναικών και λίγο έλειψε να κάνει το ίδιο και σε έναν υπερήλικο βοσκό! Κι όλα αυτά συνέβησαν στην γαλήνια Μονεμβασιά, μέσα σε μόλις πέντε μήνες!

Οι πολύμηνες έρευνες της τοπικής Αστυνομίας οδήγησε στα ίχνη του 22χρονου αλλοδαπού ο οποίος συνελήφθη μετά από οργανωμένη επιχείρηση και ομολόγησε ότι κίνητρό του ήταν η ληστεία. Τελευταίο θύμα του αδίστακτου δολοφόνου ήταν μια 82χρονη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στην περιοχή «Κεραμωτή» της Αγγελώνας στη Μονεμβασιά στις 22 Ιουνίου. Η άτυχη χήρα έφερε τραύμα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και οι χώροι του σπιτιού της είχαν ερευνηθεί εξονυχιστικά.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του 22χρονου «δένοντας» τις κατηγορίες σε βάρος του. Έτσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει και το προηγούμενο έγκλημα που είχε γίνει στις 15 Φεβρουαρίου με θύμα μια 70χρονη την οποία σκότωσε μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Δημήτριο της Μονεμβασιάς και είχε αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά.

Μάλιστα, ο δράστης ομολόγησε ότι αυτός είχε επιτεθεί στις 10 Ιανουαρίου σε έναν 80χρονο ποιμνιοστάσιό του στη θέση «Σιδεριάς» του Αγίου Δημητρίου, τον είχε χτυπήσει ανελέητα και του είχε αρπάξει χρήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του! Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, ληστεία, οπλοκατοχή- οπλοχρησία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέπραξε και άλλα εγκλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...