Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΠΑΤΡΩΝ XΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΛΙ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 

E-mail Εκτύπωση PDF
altΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ερωτηθείς περί του θέματος της ΕΡΤ από δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνεδρίου που πραγματοποίησε η εφημερίδα «Πελοπόννησος» στην Πάτρα, δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη μας έκλπηξη, όπως όλος ο Ελληνικός λαός, αλλά και γενικώτερα ο κόσμος, πληροφορηθήκαμε το κλείσιμο της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είναι το εθνικό μας κανάλι, μέσα από το οποίο προβλήθηκε η ιστορία της πατρίδος μας, ο πολιτισμός και η Ελληνορθόδοξη κληρονομιά και παράδοση. 
Ο Ελληνικός λάος, αλλά και οι Έλληνες όπου γης, κάθε Κυριακή παρακολουθούσαν την Θεία Λειτουργία και ήκουαν τον Λόγο του Θεού. 
Μέσα από την ΕΡΤ η φωνή της Ελλάδος ακουγόταν στα πέρατα της γης. Πιστεύομε ότι σύντομα θα λειτουργήση και πάλι η εθνική μας ραδιοφωνία και τηλεόραση με τις καλύτερες προοπτικές, και θα συνεχισθή απρόσκοπτα, όπως μέχρι τώρα γινόταν, η ενημέρωση, αλλά και η προβολή του εθνικού και πνευματικού μας πλούτου και πολιτισμού.

Ακόμη πιστεύομε, και ευχόμεθα από καρδίας να μη γίνη καμμία αδικία εις βάρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ, μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη εποχή που διανύομε.
Πιστεύομε ότι θα μπορέσουν να συνεχίσουν την εργασία τους και την προσφορά τους, με όποιο σχήμα και αν λειτουργήση εν συνεχεία η ΕΡΤ, όλοι εκείνοι που μέχρι τώρα εργάζονταν τίμια στον οργανισμό αυτό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...