Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ανασχηματισμός: Με τρόμο παρακολουθούμε τις “διαρροές”. Ο Σημίτης, θα ήταν πιο διακριτικός…

 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 22, 2013

Για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση, γίνεται τέτοια εξόφθαλμη, συντονισμένη ονοματολογία σε επικείμενο ανασχηματισμό και μάλιστα στα κεντρικά δελτία.

Είναι πρωτοφανής η ομοφωνία των “ρεπορτάζ”, που απλώς επιβεβαιώνει την οριστική ταφόπλακα της δημοσιογραφίας. Στρατευμένα τα ΜΜ”Ε” πλέον αναπαράγουν προπαγάνδα χωρίς καν να κρατούν τα προσχήματα. Πάμε τώρα στα πρόσωπα.

Ο αξιότιμος καθηγητής κύριος Αλιβιζάτος, φιγουράρει ως πιθανός υπουργός! Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί όνειρο παίχτη πόκας, οταν παίζει μιζέρια πεντάφυλλη χωρίς αλλαγή.

Ο κύριος Αλιβιζάτος που ενσαρκώνει το σύστημα Σημίτη, ήταν πάντα στις παρυφές της εξουσίας και επί Γεωργίου Παπανδρέου, γράφοντας τρανταχτές επιτυχίες: Στήριξε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια του Ραγκούση. Το διέλυσε το ΣτΕ.

Στήριξε το μνημόνιο. Το καταριούνται πλέον και αυτοί που το έφτιαξαν.

Οραματίστηκε την νέα “ΕΡΤ”. Πήγε να πέσει η κυβέρνηση, ακόμα και ο Σαμαρας υπαναχώρησε απο τις αρχικές του θέσεις.

Και όμως, αυτός ο άνθρωπος πλασάρεται ως φαβορί. Προφανώς η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει ότι ο χειρότερος κερδίζει μόνο στο γνωστό παιχνίδι της πόκας που προαναφέραμε.

Μιλτιαδης Βαρβιτσιώτης: Μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο κύριος Μιωνής απεκάλυψε πως συζητούσε μαζί του κατά την διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής, της οποίας είναι μέλος ο κύριος Βαρβιτσιώτης! Όταν όλη η εξεταστική αναρωτιόταν “πως θα βρει τον κύριο Μιωνή”. Όντως, η αναβάθμιση της συμμετοχής του στην Δημοκρατία, πληρεί τα ίδια κριτήρια με αυτή του κυρίου Αλιβιζάτου.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Προφανώς με την επανεμφάνιση της “Σέχτας”, ο συμπαθής κατα τα άλλα τ. υπουργός έγινε φαβορί για το υπουργείο ΠΡΟΠΟ. Προφανώς για να μην χαλάσει η παράδοση. Ακόμα ψάχνουμε και για τους εμπρηστές της Μαρφίν. Ναι, υπάρχει και η σύλληψη της 17Ν. Είναι όμως σα να βάζεις τον Δομάζο βασικό σέντερ φορ του Παναθηναϊκού για το 2014.

κλπ κλπ.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πόσο θα επιβεβαιωθούν οι “διαρροές”. Για να δούμε πως ο πάτος του βαρελιού μετατράπηκε σε …γεώτρηση!

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...