Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε Ρώσος δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 
06/15/2013 - 20:33
Συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος  Αρκάδι Μπαμπτσένκο- Аркадий Бабченко. Σύμφωνα με την υπηρεσία του Γενικού προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κωνσταντινούπολη, η υγεία του δεν απειλείται.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τύχη του θα αποφασισθεί το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ‘Ίντερφαξ’, ίσως απελαθεί.
 
Στο αστυνομικό τμήμα που κρατείται πήγαν οι διπλωμάτες του ρωσικού προξενείου.
Ο Μπαμπτσένκο ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στην περιοχή της πλατείας Taksim, της Κωνσταντινούπολης.
 
 Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, φωτογράφισε ένα άδειο αυτοκίνητο της αστυνομίας, όταν τον πλησίασαν άνδρες με πολιτικά ρούχα και του ζήτησαν κατηγορηματικά να σταματήσει τις φωτογραφήσεις και αμέσως τον άρπαξαν από το χέρι και τον συνέλαβαν.
 
«Προσπάθησα να τραβήξω τα χέρια τους από πάνω μου, τότε με έσυραν σε μια γωνία και με ξυλοκόπησαν».
 
Ο δημοσιογράφος έχει χτυπήματα στα πόδια και στη βουβωνική χώρα. "Δεν μπορώ να περπατήσω και θα πρέπει να πάω στο νοσοκομείο», είπε ο δημοσιογράφος σε επικοινωνία του με το πρακτορείο Itar Tass.
 
Το ρωσικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ενδέχεται να απελαθεί από την Τουρκία, ωστόσο δεν έχει καμία ενημέρωση επί αυτού.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...