Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

''ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ''...

 


Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα βγει σύντομα από την κρίση εμφανίστηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ...
σε δηλώσεις που έκανε στην Πάτρα, με αφορμή τη διεξαγωγή του 10ου προσυνεδρίου του κόμματος.
«Είμαστε πραγματικά αισιόδοξοι ότι η Ελλάδα σύντομα θα βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και θα παραδώσουμε στις νέες γενιές, μια χώρα αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού», δήλωσε.
Αναφερόμενος στις προσυνεδριακές διαδικασίες ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε ότι «συζητάμε με την κοινωνία και βγαίνουμε πιο πλούσιοι, πιο ενημερωμένοι για τα προβλήματά της».
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής συνεδριακών Διαδικασιών και γραμματέα συνδικαλισμού, Φίλιππο Ταυρή, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στις επαφές που είχαν βουλευτές και στελέχη της ΝΔ με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων της Δυτικής Ελλάδας.
Όπως σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης, «η Δυτική Ελλάδα έχει τεράστιο αναπτυξιακό έλλειμμα και χρειάζεται να προωθηθούν έργα, ώστε η Πάτρα να γίνει πύλη της Ελλάδας προς τη Δύση». Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ολυμπία οδό, αλλά και στην ανάπτυξη του λιμανιού της Πάτρας.
Όσον αφορά στις διαδικασίες του προσυνεδρίου, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε ότι «θέλουμε να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία και να βοηθήσουμε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει την Ελλάδα, γι αυτό και είμαστε σε ανοικτό διάλογο με την κοινωνία».
Σχετικά με την πορεία της οικονομίας, ο κ. Κεφαλογιάννης υπογράμμισε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού, οι οποίες, όπως τόνισε, είναι τεράστιες. Ακόμη σημείωσε ότι με τις μεγάλες προσπάθειες του Πρωθυπουργού και τις επαφές του στο εξωτερικό, η κατάσταση σταθεροποιείται και η χώρα αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...