Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Μία ολοκαίνουργια ΜΚΟ γεννιέται: «Παρατηρητήριο των Δικαιωμάτων των Ελλήνων»

 

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

«28.03.2011 Απάντηση στο νόμο Καστανίδη
Ανοικτή επιστολή
Προς τον αξιότιμο κύριο Υπουργό Δικαιοσύνης του Ελλαδιστάν κ.κ. Καστανίδη.

Κύριε υπουργέ,
Ως αλλοδαπός στη χώρα των Πακιστανών, των Αλβανών, των Μπακλαντέζων, των Αυγανών, των Τούρκων, των Λίβιων, των Ινδών και όλων των Αφρικάνικων φυλών αλλά και όσων άλλων φυλών θέλετε που είναι μαζεμένοι στο γεωγραφικό χώρο που σήμερα λέγεται Ελλαδιστάν, απαιτώ με υψωμένη γροθιά και με την απειλή απεργίας πείνας να μου αναγνωρίσετε και μένα τα ίδια δικαιώματα που έχουν όλες οι πάρα πάνω φυλές.
Να έχω δηλαδή δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς να έχω πληρώσει ένσημα σε κανένα ασφαλιστικό ταμείο, να ξεγεννάει η γυναίκα μου δωρεάν στα μαιευτήρια, να μη πληρώνω εισιτήριο στα μεταφορικά μέσα και αν με συλλάβουν να με αφήνουν ελεύθερο μετά την προσαγωγή μου στο Αστυνομικό τμήμα. Να κάνω ελεύθερα λαθρεμπόριο όποιων αντικειμένων μου είναι εύκολο να μεταφέρω μέσα σε ένα σεντόνι, να μην πληρώνω καμία από τις υποχρεώσεις που έχουν οι λαθρομετανάστες Έλληνες καταστηματάρχες και να έχω τα προνόμια που έχουν όλες οι άλλες φυλές που προανέφερα.
Να μην τολμάει ο πάσα ένας να με αποκαλεί βρωμοέλληνα και να μου λέει πως είμαι μέσα στα σκατά ή να μου κάνει με το δάχτυλο του χεριού του άσεμνες χειρονομίες. Θέλω την προστασία σας και το δικαίωμα να μηνύσω τον κάθε κερατά που θα με προσβάλει και τα δικαστικά έξοδα να τα πληρώσει η κυβέρνησή σας γιατί εγώ δεν έχω να πληρώσω ούτε σάλιο.
Μετά τιμής Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος – Συγγραφέας»
[ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα ανωτέρω γράφτηκαν πολύ πριν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή.]
Βλέποντας γύρω μου τα Παρατηρητήρια να φυτρώνουν σαν μανιτάρια σκέφτηκα ότι μπορεί αυτά να είναι κάποιο υποκατάστατο ή μετεξέλιξη των ΜΚΟ. Επειδή οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις έχουν απωλέσει προ πολλού την έξωθεν καλή μαρτυρία, αφού αποδείχθηκε ότι δεν ήσαν καθόλου μη κυβερνητικές εξ αιτίας των επιχορηγήσεων που έπαιρναν από τις κυβερνήσεις ανάλογα με τα κέφια του υπουργού που κυβερνούσε τα σχετικά κονδύλια τα προερχόμενα και από την τσέπη μου, βλέπω τώρα διάφορους τύπους να ιδρύουν παρόμοιες οργανώσεις, τις οποίες τιτλοφορούν «Παρατηρητήρια». Μέχρι και η α-κυβέρνηση ιδρύει Παρατηρητήρια [π.χ. άρθρο πρώτο, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤ΄, ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΣΤ.3 ν. 4093/2012 «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»]. Είναι, ως φαίνεται, του συρμού. Άρα, ένα Παρατηρητήριο είναι κάτι παραπάνω από ΜΚΟ, αφού μπορεί να είναι και κυβερνητική οργάνωση.
Από την άλλη, ο Dilinger της ελληνικής πολιτικής σκηνής είχε τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσει ειδικό Τμήμα στο κώμα του, όπου θα καταγγέλλει πας τις φαινόμενα ρατσιστικής βίας. Δεν του βγήκε η ιδέα να θέσει εκτός νόμου τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βρήκε το υποκατάστατο. Εκ παραλλήλου ιδρύθηκε ειδικό Τμήμα στην ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας με αριθμό κλήσης 11411. Πας βουλόμενος και πάσα βουλωμένη θα μπορεί ανωνύμως, είτε βρίσκεται νομίμως στη χώρα είτε όχι, να καταγγέλλει οιονδήποτε κρίνει ότι του/της συμπεριφέρεται ρατσιστικώς. Να υποβάλλει και μηνύσεις άνευ παραβόλου. Στην ουσία βλέπω να δημιουργούνται στρατιές κουκουλοφόρων, οι οποίοι θα καταδυναστεύουν τον αυτόχθονα πληθυσμό. Και καπάκι ο Παπαφίγκος με το νομοσχέδιό του για την εχθροπάθεια. Και μόνον ότι το υπερασπίζεται και επιμένει να το φέρει προς ψήφιση συνιστά εχθροπάθεια κατά του ελληνικού λαού.
Όλα, λοιπόν, τείνουν στη διαπίστωση ότι φτάνουμε στο άλλο άκρο. Όλοι κόπτονται να προστατεύσουν τους λαθρομετανάστες, τις αδελφές, τους ισλαμοφασίστες και ο,τιδήποτε ανθελληνικό και ανορθόδοξο. Σκέφτηκα, λοιπόν, να ιδρύσω κι’ εγώ μία οργάνωση που θα είναι μεν ΜΚΟ, ήτοι Μονοπρόσωπη Καλοπροαίρετη Οργάνωση, αλλά θα έχει τον διακριτικό τίτλο
«Παρατηρητήριο των Δικαιωμάτων των Ελλήνων».
Επειδή είμαι πεπεισμένος πως αρκετές οργανώσεις, κρατικές και μη, κομματικές και μη, έχουν μετατραπεί σε όργανα προπαγάνδας της πολυπολιτισμικότητας και της προστασίας των ξενόφερτων στοιχείων εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, σκέφτηκα ότι ο τόπος χρειάζεται ένα αντίβαρο, ήτοι μία ΜΚΟ, κάτι σαν Human Rights sWatch, που θα ασχολείται με την ανάδειξη ρατσιστικών φαινομένων εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και ενάντια σε ο,τιδήποτε το εθνικό, ώστε να αναδεικνύονται τα άξια προστασίας δικαιώματα των αυτοχθόνων.
Σκοπός αυτής της νέας και πρωτοπορειακής ΜΚΟ θα είναι ο εντοπισμός, η συστηματική ανάλυση, κατάταξη και οργάνωση πτυχών συμπεριφοράς που είτε βάλλουν κατά των ελλήνων πολιτών είτε φαλκιδεύουν τα δικαιώματα αυτών και αντιθέτως υπερασπίζονται ενθέρμως ό,τιδήποτε το αλλοδαπό, προκειμένου να δείξουν είτε την αριστεροφροσύνη των εκφραστών τους - έχοντας μπερδέψει την παγκοσμιοποίηση με τον διεθνισμό - είτε τη βδελυγμία τους προς ο,τιδήποτε το Ελληνικό. Τελικός σκοπός, στρατηγικός στόχος που λένε οι μορφωμένοι, θα είναι η ανάδειξη όλων των ανθελληνικών στάσεων και τάσεων, η καυτηρίαση και η διαπόμπευσή τους, άμα δε και η καταγγελία τους αρμοδίως για την εφαρμογή τού νόμου προς πάσα κατεύθυνση, όπου απαιτείται. Προ πάντων δε η διαπόμπευση των «Ελλήνων» που συνεργούν σ’ αυτό το ανοσιούργημα ποικιλοτρόπως, πρωτίστως δε δια παραβιάσεως του νόμου [πλαστογράφοι, τσιλιαδόροι, επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι κ.λπ.].
Να μην παραλείψω, έστω και με καθυστέρηση, αφ’ ενός να συγχαρώ τα μέλη της φοιτητικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ που φέροντα τη σημαία του Πολυτεχνείου στάθηκαν την 17.11.2012 μπροστά στην αμερικανική πρεσβεία και έψαλαν τον Εθνικό ΄Υμνο αφ’ ετέρου να στηλιτεύσω την αποστροφή της κ. Χριστοφιλοπούλου του ΠΑΣΟΚ, η οποία είπε «Ε όχι και μείζον ζήτημα το δημογραφικό».
Θα κλείσω το «ιδρυτικό» τούτο σημείωμα με κάτι που φέρεται πως είπε ο Βίλχελμ Ράιχ: «Η άνοδος του φασισμού οφείλεται στη σεξουαλική καταπίεση και όχι στις οικονομικές συνθήκες» [αφού ο Τατσόπουλος πήδηξε μόνον τη μισή Αθήνα, εύλογο δεν είναι να ψηφίζει η υπόλοιπη μισή τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;]. Θα συμπληρώσω μόνον για τους πάσχοντες από δυσχρωματοψία ότι ο φασισμός έχει δύο χρώματα: μαύρο και κόκκινο. Το είδος φασισμού που αναπτύχθηκε τελευταίως στη χώρα από χιλιάδες χαμερπείς τύπους, από υπουργούς μέχρι κλητήρες, οι οποίοι επεδόθησαν στην αρπαχτή και στην ασυδοσία οδηγώντας τον υπερήφανο για τον ραγιαδισμό του ελληνικό λαό σε βαθύτερη υποτέλεια και σε εξαθλίωση, είναι άχρωμο, κάτι σαν το ουράνιο τόξο που έχει όλα τα χρώματα της ίριδος, τα οποία συνθέτουν το λευκό χρώμα. Ίσως γι’ αυτό τα εγκλήματα των οικονομικώς ισχυρών να απεκλήθησαν εγκλήματα του λευκού κολάρου, αν και η γενική πεποίθηση είναι ότι ο όρος προήλθε από το γεγονός ότι οι οικονομικοί εγκληματίες φορούν κοστούμι με γραβάτα και κολαριστό γιακά κατ’ αντιδιαστολή προς τους κοινούς εγκληματίες που φορούν ένα απλό μπλουζάκι ή μπουφάν. Ενίοτε και ζιβάγκο! [Δεν αποκλείεται, βέβαια, ο όρος «κολάρου» να αποτελεί λανθασμένο τονισμό της γενικής πτώσης τού μεγεθυντικού της λέξης «κώλος». Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις γελοιογραφίες οι τύποι αυτοί απεικονίζονται ευτραφέστατοι, με μια πουράκλα τόση και με πεπλατυσμένα οπίσθια].
Αναμένω πληροφορίες επώνυμες και στοιχειοθετημένες. Επί τέλους, πρέπει να αποτινάξουμε τον χαφιεδισμό, την παραπληροφόρηση, το καλαμπαλίκι και την αρλουμπολογία. Όλα στο φως από ανθρώπους ελεύθερους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Εδώ δεν είναι ΣΔΟΕ.
Στείλτε τα μηνύματά σας στο asswatch@hotmail.com.
Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση
Υ.Γ. Το Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου [εκεί καθηγητεύει η κ. Σκοπούλη, για να μην ξεχνιόμαστε] εξέδωσε τον Δεκέμβριο του 2009 πολυσέλιδο Οδηγό όλων των ΜΚΟ και λοιπών Οργανώσεων των μεταναστών. Μέτρησα 298. Πολλές άλλες ήταν υπό σύσταση και αναγνώριση. Το κύριο αντικείμενό τους ήταν η προώθηση και προστασία των συμφερόντων των μεταναστών, οι οποίοι, ας μην ξεχνιόμαστε, αν είναι σήμερα νόμιμοι, υπήρξαν παράνομοι, ήτοι λαθρομετανάστες, με εξαίρεση τους Φιλιππινέζους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...