Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ!


 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 12, 2013
20130512-010704.jpg

ΗΤΑΝ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!
ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΟΡΓΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
ΒΛΕΠΟΥΝ FSB Ή (KAI) MOSSAD ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ!!
Από την πρώτη στιγμή, όταν στις 5 Μαΐου έγινε το βομβιστικό χτύπημα στην Σομαλία (Μογκαντίσου) αποκαλύψαμε ότι στόχος ήταν “αντιπροσωπεία” του Κατάρ. Που μάλιστα χρησιμοποιούσε ως “ορμητήριο” την Τουρκική πρεσβεία.
Ο στόχος λοιπόν ήταν πολύ πιο συγκεκριμένος. Ο ίδιος ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών 
του Κατάρ, υπεύθυνος για την στρατολόγηση των ισλαμοφασιστών εισβολέων της Συρίας, ο οποίος εντέλει πέθανε πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Ο σκοπός της παρουσίας του εκεί ήταν σαφής: Στρατολόγηση ισλαμιστών με την συνεργασία Τουρκίας – ντόπιας κυβέρνησης, για να πολεμήσουν στο πλευρό των “ανταρτών”. Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και το θωρακισμένο αυτοκίνητο που επέβαιναν, όλη η αποστολή εξοντώθηκε “χειρουργικά”. Το χτύπημα λοιπόν δεν ήταν από την Αλ Κάιντα όπως βιάστηκαν να μεταδώσουν, αφού όχι μόνον δεν είχε ιδεολογικό κίνητρο να το κάνει, αλλά δεν μπορούσε ούτε να το καταφέρει με τέτοια ακρίβεια. Το πλήγμα δε, ήταν συντριπτικό για την εξέλιξη των πραγμάτων γεγονός που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την οργή του Ερντογάν τις τελευταίες ημέρες, ο οποίος “περιέργως” έστρεψε τα βέλη του και στο Ισραήλ, παρά τις επιδρομές στον “μισητό δολοφόνο Ασάντ”.
Συγχρόνως, τουρκικά ΜΜΕ προσκείμενα στον Ερντογάν, αρχίζουν και μεταδίδουν σημεία και τέρατα για δήθεν αποστολή …πυρηνικών όπλων από την Ρωσία στην Συρία με προφανή στόχο να πιέσουν την Δύση να επεμβει.
Είναι φανερό ότι στην Συρία ενδέχεται να κριθεί το μέλλον της ανθρωπότητας, αφού η ένταση των γεγονότων θα υποχρεώσουν τους πάντες να πάρουν σαφή και ξεκάθαρη θέση.
Σε λίγο οι “ειδήσεις” για την πυρηνική στήριξη των Ρώσων στον Ασάντ όπως μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα. Διαβάστε επίσηςκαι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...