Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ξάνθη: Μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν… το συντριβάνι!


 


Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για το νεόκτιστο συντριβάνι της Κεντρικής Πλατείας της Ξάνθης, που βρίσκεται κάτω από τον ιστορικό πλάτανο...


Όπως γράφει το thrakitoday, πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση υπογραφών για την άμεση απομάκρυνση του συντριβανιού που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης κάτω από τον ιστορικό πλάτανο της πόλης ανέλαβε το ΠΑΚΕΘΡΑ.

Με μια πρωτότυπη διαμαρτυρία μέλη του ΠΑΚΕΘΡΑ συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης ζητώντας από τους διερχόμενους πολίτες να απαντήσου σε ένα πολύ απλό, όπως το χαρακτήρισαν, ερώτημα.

«Κάτω από έναν πλάτανο πρέπει να βρίσκονται πέτρες ή άνθρωποι» ρωτούσαν τους περαστικούς οι εμπνευστές της κίνησης για την απομάκρυνση του συντριβανιού από το συγκεκριμένο σημείο της νέας πλατείας της πόλης, ενώ παράλληλα ζητούσαν απ’ όσους συμμερίζονταν την πρότασή τους να την προσυπογράψουν.

Όπως σημειώνει ο κ. Βασίλης Αϊβαλίωτης εκπρόσωπος του ΠΑΚΕΘΡΑ, «σήμερα προσπαθούμε να απαντήσουμε εμείς και οι συνδημότες μας στο εξής απλό ερώτημα. Κάτω από ένα μεγάλο πλάτανο τι πρέπει να κάθεται ένας άνθρωπος ή πέτρες; Το πέτρινο σιντριβάνι που έχει μπει κάτω από τον πλάτανο στον οποίο κάθονταν τέσσερις γενιές πολιτών τη θερινή περίοδο πρέπει να φύγει και να δώσει ξανά τη θέση του στους πολίτες».

Μάλιστα όπως εξηγεί ο ίδιος «πρόκειται για ένα λάθος. Κάναμε ένα λάθος και πρέπει όλοι μαζί να το παραδεχθούμε και να το διορθώσουμε. Νομίζω ότι και ο ίδιος ο δήμαρχος το έχει καταλάβει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...