Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο Ελληνισμός φλέγεται, και τα κόμματα (σαν να μην συμβαίνει τίποτε) συνεχίζουν την λεηλασία του δημοσίου χρήματος...

 


Ενώ η ανάκριση για τα θαλασσοδάνεια  των κομμάτων συνεχίζεται και σύντομα θα ασκηθούν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε 65 πολιτικά και τραπεζικά στελέχη οι πατέρες του Έθνους εξακολουθούν να προκαλούν. 

Την ώρα που οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα ήταν κλειστές και η αγωνία είχε φτάσει σε κατακόρυφο τα πολιτικά κόμματα εισέπρατταν την επιχορήγηση από το ελληνικό δημόσιο και μάλιστα σε δύο δόσεις και όχι σε τέσσερις που ίσχυε παλιότερα.

Τα  χρήματα αυτά αντί να πάνε για εξόφληση των δανείων χρησιμοποιήθηκαν για τις στρατιές των κομματικών υπαλλήλων οι περισσότεροι από τους οποίους απασχολούνται και σε διάφορες καλοπληρωμένες θέσεις συμβούλου στο δημόσιο τομέα.

Πάντως το κράτος μπορεί να έχει ρίξει φέσι στους προμηθευτές φαρμάκων τις τεχνικές εταιρείες και άλλους που είχαν την ατυχία να κάνουν δουλειές με το δημόσιο, αλλά τα κόμματα τα φροντίζει. 

Έχουμε λοιπόν και λέμε.  Στην προχθεσινή καταμέτρηση στα... γκισέ των τραπεζών έλαβον :

2,9 εκατ ευρώ, ΣΥΡΙΖΑ 2,7 εκατ ευρώ θα κάνουν πάρτι οι συνιστώσες, ΠΑΣΟΚ 1,3 εκατ ευρώ ΑΝΕΛ 928 χιλ ευρώ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 873 χιλ ευρώ , ΔΗΜΑΡ 811 χιλ ευρώ, ΚΚΕ 648 χιλ ευρώ , Οικολόγοι 230 χιλ ευρώ ΛΑΟΣ 230 χιλ ευρώ και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 109 χιλ ευρώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...