Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 
ΑΘΗΝΑ 31-3-2013.
Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ιστορία θα μιλήσει με τόνο αυστηρό στη γειτονιά μας. Οι ληστρικές επεμβάσεις των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης σε Ελλάδα και Κύπρο θα συντριφτούν από την Θεία Επέμβαση και την αντεπίθεση των Εθνικών Δυνάμεων του Ελληνισμού μας. Η Πίστη  των  Ελλήνων ορθώνει για μια ακόμη φορά το κάστρο της λευτεριάς και ο εθνικισμός μας θα γίνει εκ νέου ο ευεργέτης και σημαιοφόρος της Φυλής μας.
Τα μηνύματα των καιρών και της πολιτικής συναντιούνται στο σταυροδρόμι της εθνικής μας ζωής. Οι προφητείες των Γερόντων της Πίστης μας πληρούνται μία προς μία. Η φυγή των «περιούσιων» κεφαλαίων από τους τραπεζικούς οίκους ανοχής έχει ξεκινήσει και μαζί αρχίζει να ξεθεμελιώνεται το νεοταξικό μαγαζί της ψευτοευρωπαϊκής ένωσης. Όργανο της παγκοσμιοποίησης τελειωμένο κι αυτό. Η εξαθλίωση του λαού μας εγείρει περαιτέρω τις συνειδήσεις. Ο δε πόλεμος φαίνεται πως θα έρθει από χαμηλά και η Ρωσία τρίζει τα δόντια της κοιτώντας προς την αυλή μας.
η συνέχεια εδώ http://ethnikistikosagwn.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...