Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο ΝΕΟΣ "ΣΑΜΨΩΝ"

Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο ΝΕΟΣ "ΣΑΜΨΩΝ"


H Κύπρος βράζει: «Πρόκειται για ατιμωτική ενέργεια που  δεν μπορεί παρά να συγκριθεί ως προς το ποιόν της αντιλήψεως με την εκτροπή που εκτέλεσε με εντολές ξένων κέντρων και του τυράννου Δημήτρη Ιωαννίδη ο ανεκδιήγητος Νικόλαος Σαμψών στις 15 Ιουλίου 1974», σχολίασε στο dfencenet.gr αξιωματούχος της Κύπρου για την απόφαση του Eurogroup που διαλύει τον ιστό της τραπεζικής οικονομίας, το τραπεζικό της σύστημα με την αρπαγή μέχρι 10% των καταθέσεων.
Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από την κοινή γνώμη, πυρ και μανία είναι τόσο η αντιπολίτευση, όσο και παραδοσιακά στελέχη του «Δημοκρατικού Συναγερμού» που μετέχουν στην κυβέρνηση.
Το υπουργικό συμβούλιο που έχει ανακοινωθεί αναμένεται να είναι θυελλώδες. Δεν αποκλείεται μάλιστα απ’ αυτό να κριθεί το μέλλον του κ. Αναστασιάδη στο τιμόνι της Κύπρου.
Κατά τη δεκάωρη διαπραγμάτευση υπήρξαν ρίξεις και εμπλοκές που έφεραν σε δύσκολο σημείο τους κυρίους Αναστασιάδη και Σαρρή, οι οποίοι απείλησαν ακόμα και με αποχώρηση.
Απορίες ωστόσο προκαλούν σχόλια από τουρκικές πηγές για το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης, οι οποίες προσβάλουν το κοινό αίσθημα στη Λευκωσία και φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους ανταποκριτές τουρκικών ΜΜΕ που παρακολούθησαν τις εργασίες της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η γερμανική πλευρά ήθελε πάση θυσία να εγκλωβίσει σε ένα αυστηρό πλαίσιο δημοσιονομικής πειθαρχίας ώστε να περάσει την Κύπρο στη σφαίρα επιρροής της.
Λέγεται πως οι Ευρωπαίοι έκαναν τον υπουργό Οικονομικών κ. Μιχάλη Σαρρή να αισθανθεί άβολα όταν άφησαν υπονοούμενα μέχρι και το «αμαρτωλό παρελθόν του». Τον Οκτώβριο του 2011 ο M.Σαρρής συνελήφθη επ’ αυτοφόρω σε ομοφυλοφιλικό όργιο με Τουρκοκυπρίους, δύο ανήλικους 15 ετών κι έναν 18χρονο. Η κατοχικές δυνάμεις είχαν φροντίσει να δώσουν έκταση στο γεγονός με την συληψή του και την προσαγωγή του στο "δικαστήριο" του «Αττίλα».
Αυτόν που τον κρατάνε όλοι  "από παντού" τον έκανε υπουργό Οικονομικών ο Ν.Αναστασιάδης για να "διαπραγματευθεί" το Μνημόνιο. Γιατί άραγε;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...