Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τη νέα ισοπαλία του Παναθηναϊκού, τις αποδοκιμασίες από την κερκίδα, ενώ χαρακτηρίζει κάποιους... γατάκια για το μέγεθος του συλλόγου.
Μιλάμε για την απόλυτη θλίψη και την σήψη βλέποντας αυτά που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός έφερε άλλη μία ισοπαλία στην έδρα του με τον Πανθρακικό , αλλά στο τέλος σώθηκε από την ήττα. Θλίψη σε πιάνει βλέποντας τον σημερινό Παναθηναϊκό και κάποιους παίκτες που παίζουν και αποδεικνύονται …γατάκια για το μέγεθος του συλλόγου.
Σήψη υπάρχει βλέποντας τα όσα εξωαγωνιστικά συνέβησαν. Ο ….Βύντρα προκάλεσε το ντου οπαδών σε κεντρικές θύρες, επειδή εκεί κάποιοι άλλοι οπαδοί της ομάδας χειροκροτούσαν τον παίκτη, που έβριζαν εν χορώ οι πρώτοι. Είδα κόσμο και γυναικόπαιδα να τρέπονται σε φυγή από τις θύρες αυτές με τρόμο.
Απίστευτα πράγματα! Επίσης στα επίσημα παραλίγο να έρθουν στα χέρια δύο οπαδοί της ομάδας επειδή διαφώνησαν για μία φάση που έγινε στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Ο ένας από τους δύο είχε κάνει το…..λάθος να φέρει μαζί του στο γήπεδο το κοριτσάκι του, που φώναζε «μπαμπά, μπαμπά» ανησυχώντας , για την υγεία του. Και ενώ όλα αυτά γινόντουσαν στο γήπεδο παιζόταν μπάλα.
Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει η χαρά της …ανατροπής. Προηγήθηκε με Αρη, με Γιάννενα, με Ατρόμητο,με Λεβαδειακό και με Πανθρακικό και κανένα παιχνίδι δεν κέρδισε. Ο Τοτσέ έβαλε το γκολ στο 74 και ενώ όλοι πίστεψαν μετά το 1-0 ότι η ομάδα θα πάει και για ένα δεύτερο, έγινε ο Πανθρακικός ξαφνικά….Μπαρτσελόνα, έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη , ισοφάρισε και θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή.
Οι παίκτες γύρισαν πίσω χωρίς να έχουν τέτοια εντολή, αφού ο Φάμπρι εμφανώς τους φώναζε να βγουν μπροστά και για αυτό στο τέλος ήταν έξαλλος. Εκτός αυτού συνέχεια οι παίκτες «πούλαγαν» την μπάλα και η κατοχή πήγε περίπατο. Ο Παναθηναϊκός είναι βαριά άρρωστος σε όλα τα επίπεδα και αυτή είναι η βασική αιτία, αυτού που βλέπουμε.
Από κει και πέρα είναι φανερή η έλλειψη παικτών με προσωπικότητα, για να κάνουν τα ...βασικά και αρκετοί από αυτούς που παίζουν αποδεικνύονται γατάκια, μπροστά σε αυτούς που έφυγαν πρόσφατα από την ομάδα, η μπροστά σε παικταράδες που φόρεσαν πιο παλιά την φανέλα αυτή. Αυτός ο Παναθηναϊκός προκαλεί μόνο θλίψη και βλέπω τα χειρότερα μπροστά. Νομίζω ότι έχει και άλλο πάτο το βαρέλι και σε λίγο στο γήπεδο θα είναι τριψήφιος ο αριθμός εισιτηρίων. Με τι κέφι να πας να δεις και τι να δεις; Τον εμφύλιο στις εξέδρες , η το θλιβερό θέαμα στο γήπεδο;