Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Α. Λοβέρδος: Από «κηπουρός», όψιμος αντιμνημονιακός!


Α. Λοβέρδος: Από «κηπουρός», όψιμος αντιμνημονιακός!
Το ρόλο του αντιμνημονιακού παίζει τώρα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ξεχνά ότι σαν υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν ο πιο καλός μαθητής της τρόικας και ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς υπουργούς στην εφαρμογή των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών μέτρων στο πλαίσιο του Μνημονίου!
Είναι απίστευτο το θράσος ορισμένων, να θεωρούν ότι ο Ελληνικός λαός είναι χρυσόψαρο. Όταν όμως φθάνουμε στο σημείο να εμφανίζεται ο καταστροφέας της υγείας, ο πραίτωρας του Παπανδρεϊσμού ως «αντιμνημονιακός» έχουμε απωλέσει κάθε στοιχείο αυτοσεβασμού.
Η συνέντευξη που παρεχώρησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος ως ανεξάρτητος βουλευτής και οσονούπω κομματάρχης στη ΝΕΤ αποτελεί αντικείμενο μελέτης για φοιτητές πολιτικών επιστημών.
Δεν πάει καιρός από τότε που ο κ. Λοβέρδος, με αφορμή την δικογραφία Πεπόνη, απειλούσε με «μακελειό» όποιον αγγίξει τον μέγα στοχαστή και πολιτικό του αφεντικό, τον κ. Γιώργο Παπανδρέου. Σημειώστε: απειλούσε με μακελειό για το σκάνδαλο του Μνημονίου! Αδιάψευστος μάρτυς είναι το βίντεο στο τέλος του κειμένου.
Σήμερα γνωρίζουμε ότι δεν έλεγε ψέμματα. Ο κ. Λοβέρδος θα μείνει στην ιστορία ως ο μακελάρης της Υγείας, ο υπουργός που έσυρε τον ελληνικό λαό σε τριτοκοσμικά γενόσημα μηδαμινής ποιότητας, στην τριτοκοσμική περίθαλψη και την εξαθλίωση.
Ο κ. Λοβέρδος τού «δεν υπάρχει σάλιο» σύντομα θα διαπιστώσει πως έκανε λάθος. Υπάρχει και άφθονο για τους πολιτικούς του επιπέδου του. Μπορεί η συνεχιζόμενη εξαπάτηση μπορεί να μένει ατιμώρητη, οι πολιτικοί απατεώνες όμως θα είναι κατάπτυστοι στα μάτια των Ελλήνων. Έστω κι όταν θέλουν να παραστήσουν τους αντιμνημονιακούς.
Τώρα αδειάζει Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου
Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ένα ακόμα στοιχείο. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Παπανδρέου, ο οποίος στις κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις προτιμούσε να λείπει σε διασκέψεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας στη Βραζιλία και να διαμένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία, εμφανίστηκε στη ΝΕΤ ως τιμητής και κριτής του παλιού πολιτικού προϊσταμένου του.
Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι ως πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου και ως υπουργός Οικονομικών ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν σχέδιο και ενέταξαν αναγκαστικώς την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο! Κατά την εκτίμηση του πρώην υπουργού υπαίτιοι για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είναι οι κύριοι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, καθώς και η πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Λούκα Κατσέλη.
Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Άλλη όψη» κ. Μανώλης Κοττάκης έκανε διευκρινιστική ερώτηση, ο κ. Λοβέρδος απάντησε πως σε εκείνο το σχέδιο αντέδρασε μαζί με άλλους δύο πρώην υπουργούς και «κηπουρούς». Ο ένας ήταν ο κ. Γιάννης Ραγκούσης (που όλοι γνωρίζουν πως ήταν προσωπική επιλογή του κ. Παπανδρέου και στενότατος συνεργάτης του) και η δεύτερη ήταν η κ. Άννα Διαμαντοπούλου (η οποία περνά στη νεότερη ιστορία όχι για όσα έπραξε ως υπουργός Παιδείας αλλά για τις περίφημες κόντρες της με τον άμεσο υφιστάμενό της, τον καθηγητή κ. Γιάννη Πανάρετο).
Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε με τον κ. Λοβέρδο: Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά των άτυπων υπουργικών συμβουλίων. Για να μάθουμε κι άλλα χρήσιμα πράγματα.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/271948/a-loverdos-apo-kipoyros--opsimos-antimnimoniakos#ixzz2IUv6LWiz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...