Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Κόλλησαν ένσημα βαρέα και ανθυγιεινά..


 




ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν είχαν κατά νου τα... βαρέα και ανθυγιεινά οι κυβερνητικοί εταίροι όταν μιλούσαν για την ανάγκη καλύτερου συντονισμού της κυβέρνησης.
Ούτε μπορώ να αποφασίσω αν πρόκειται για θύματα ή για ήρωες. Με βεβαιότητα, όμως, αποφαίνομαι ότι... τα κεντρικά πρόσωπα του ολοήμερου (και ολονύκτιου) «καψωνιού» της Πέμπτης στη Βουλή είναι ο Δημήτρης Σταμάτης και ο Γιάννης Μανιάτης.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ήταν στο πόδι από το πρωί, τόσο για τις απαραίτητες συνεννοήσεις όσο και για το σχετικό «μασάζ» στους βουλευτές των κομμάτων τους. Αλλεπάλληλα ήταν τα τηλεφωνήματα και οι μεταξύ τους συνεννοήσεις, τόσο στο γραφείο του Σταμάτη όσο και στο γραφείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Βουλή.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ, πάντως, οι μόνοι. Στενή ήταν η συνεργασία και με τον Βασίλη Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ, ενώ πληροφορούμαι ότι το μεσημέρι της Πέμπτης συναντήθηκαν στο γραφείο του προέδρου της Βουλής και με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνοδευόταν από τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιάννη Δραγασάκη και Δημήτρη Παπαδημούλη.

ΟΛΟΙ οι προαναφερθέντες, καθώς και οι Πάνος Καμμένος, Τάκης Μπαλτάκος, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Μάκης Βορίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Απόστολος Κακλαμάνης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νότης Μαριάς, δηλαδή περί τα 20 άτομα, στέκονταν όρθιοι αργά το βράδυ στο γραφείο του Μεϊμαράκη για να συμφωνήσουν για το θέμα των ψηφοδελτίων. Δηλαδή, είναι περίπου θαύμα που δεν κοιμήθηκαν εκεί. Πάντως, αν συνεννοούνταν πιο συχνά - έστω και έτσι - για θέματα μείζονος σημασίας για την πορεία της χώρας, θα είχαμε πράγματι γίνει η Δανία του Νότου...

πηγη "Μικροπολιτικός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...