Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Και Σισέ και Κυργιάκος!


«ΨΗΝΕΤΑΙ» Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ!

 

Οσο περνούν οι ώρες ο Τζιμπρίλ Σισέ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον ΠΑΟ
Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Πριν από λίγους μήνες έμοιαζε... ουτοπικό, αλλά πλέον δείχνει πέρα για πέρα αληθινό! Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι μια ανάσα από το να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς για τους επόμενους 5 μήνες (σε πρώτη φάση), δίνοντας νέα δυναμική στον Παναθηναϊκό και στην «πληγωμένη» φέτος ψυχολογία των εκατομμυρίων φίλων του.
Οπως ανέφερε και το χθεσινό «Goal», ο Γάλλος σούπερ σταρ τα έχει βρει με τους «πράσινους», αποδεχόμενος την πρόταση των μετόχων ύψους 600 χιλ. ευρώ (συν 150 χιλ. ευρώ ως μπόνους) ως το φινάλε της σεζόν και πλέον το έχει πάρει... πάνω του, προκειμένου να βρει την άκρη στην επαφή που θα κάνει αύριο με τη διοίκηση της ΚΠΡ για να λάβει το τελικό «ΟΚ» και να επιστρέψει ως δανεικός.
Οι Αγγλοι άλλωστε δεν δείχνουν να υπολογίζουν τον 31χρονο άσο κι αυτό επιβεβαιώθηκε τα τελευταία 24ωρα από δύο γεγονότα. Αρχικά από τις δηλώσεις του τεχνικού της λονδρέζικης ομάδας Χάρι Ρέντναπ το απόγευμα της Παρασκευής. «Αν προσέξετε στην ομάδα και συγκεκριμένα στο επιθετικό κομμάτι, δεν έχουμε πολλές λύσεις. Πού να τις βρω όμως; Είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τον Γενάρη. Οι σύλλογοι δεν διώχνουν επιθετικούς έτσι εύκολα, εκτός κι αν τους δώσεις τρελά λεφτά.
Ψάχνω παντού, όμως δυσκολεύομαι να βρω κάποια ποιοτική λύση...» ήταν η τοποθέτηση του Βρετανού τεχνικού, οπου έχει τυπικές σχέσεις με τον Σισέ. Ο ίδιος άλλωστε άφησε ξανά χθες στον πάγκο τον «Τζιμπρίλιαντ» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τότεναμ (0-0), επιβεβαιώνοντας πως δεν τον υπολογίζει. Ο Σισέ έχει πάρει τις αποφάσεις του κι αύριο κιόλας θα μιλήσει με την ΚΠΡ για να τον αφήσει να φύγει. Το ιδανικό για τον ίδιο θα ήταν μείνει ελεύθερος, ωστόσο σε πρώτη φάση ο κύριος δρόμος δείχνει... δανεισμό. Και βλέπουμε...
Την ίδια ώρα, στο «τριφύλλι» διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία (παρά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας) και περιμένουν πως μέχρι την Τρίτη το θέμα θα έχει δρομολογηθεί, με τον Σισέ να παίρνει τον δρόμο προς την Αθήνα και το «Ελ. Βενιζέλος» να ετοιμάζεται για νέες... πιένες, τρεισήμισι χρόνια μετά την πρώτη άφιξή του.
*Διορία έως αύριο έχει δώσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του δύο προτάσεις: από την Μπολόνια και από τη Χέρτα Βερολίνου και θα πρέπει πλέον να επιλέξει άμεσα. Η Μπολόνια έκανε πρόταση προς το «τριφύλλι» στην οποία περιελάμβανε και ανταλλάγματα δύο παικτών, όμως οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν πως παραχωρούν τον παίκτη είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς είτε με απευθείας μεταγραφή.
«Ψήνεται» επιστροφή Κυργιάκου!
Η επικείμενη επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στο «τριφύλλι» ενδέχεται να μην είναι η μοναδική στους «πράσινους» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», στο «τριφύλλι» έχουν το όνομα του 33χρονου στόπερ στην κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους στόχους για το κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερο μεγάλο comeback!
Το «αλάνι» (όπως τον φώναζαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού) είναι στη λίστα με τους υπό αποχώρηση παίκτες της Βόλφσμπουργκ (δεν έχει παίξει φέτος καθόλου), καθώς δεν υπολογίζεται ούτε από τον νέο τεχνικό της ομάδας Ντίτερ Χέκινγκ. Το δε «μήνυμα» της διοίκησης των «λύκων» προς τον παίκτη (το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι) ήταν πως είναι ελεύθερος να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και πως η Βόλφσμπουργκ δεν θα αξιώσει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει. Οι «πράσινοι» είναι ενήμεροι γι' αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κάνει ήδη κρούση προς τον Κυργιάκο, που δείχνει θετικός στην προοπτική της μεγάλης επιστροφής στο «τριφύλλι» έπειτα από 8 χρόνια.
Την ίδια ώρα, στη λίστα των στόπερ είναι ακόμη ένας Πορτογάλος κι ένας Ισπανός αμυντικός, οι οποίοι έχουν ήδη «τσεκαριστεί». Δεν αποκλείεται, δε, μέσα στην εβδομάδα άνθρωπος του Παναθηναϊκού να πάει ξανά στην Ιβηρική Χερσόνησο, προκειμένου να τους δει σε... δράση κι ακολούθως να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...