Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Η 15χρονη Μυρτώ κάνει τα πρώτα της βήματα


 



Έπειτα από μήνες νοσηλείας, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο θεραπευτήριο Υγεία, η 15χρονη Μυρτώ άρχισε να παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της.

Η 15χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε βάναυσα από Πακιστανό μετανάστη στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο, κατάφερε πριν από λίγες μέρες να κάνει τα πρώτα της βήματα.
Βήματα μικρά, αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012.

Τα ελάχιστα βήματα που διένυσε πρόσφατα έστω και υποστηριζόμενη για να πάει από το κρεβάτι της στην πολυθρόνα ήταν ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για την οικογένειά της.

"Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Έχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο", δηλώνει ο πατέρας της στο Πρώτο Θέμα.

Ενώ η 15χρονη έχει ήδη συμπληρώσει τέσσερις μήνες νοσηλείας, ο Πακιστανός δράστης βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές Γρεβενών σε υποπτέρυγα μόνο με υπόδικους και κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...