Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Tους περιμένουν τα "λευκά κελιά" του Wolfang Schaeuble


 




 

Οι δανειστές μας άργησαν αλλά το κατάλαβαν επιτέλους:Αυτό που οδήγησε την Ελλάδα στην χρεοκοπία είναι οι ολιγάρχες της εγχώριας διαπλοκής. Όταν ο Βόλφαγκ Σόιμπλε κάνει λόγο για τις ευθύνες της  ελληνικής επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ γνωρίζει πολύ καλά τι λέει. Και πως να μην το γνωρίζει άλλωστε αφού αρκούσε η πληροφόρηση από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες για να γίνει κάτοχος και των πιο αποσιωπημένων μυστικών των Ελλήνων ολιγαρχών. 
Υπάρχει σοβαρός Έλληνας που να πιστεύει ότι τα Αρχεία της Στάζι για παράδειγμα, δεν αποτέλεσαν πλούσιο υλικό για την χαρτογράφηση της ελληνικής διαπλοκής, μια καικορυφαίοι Έλληνες νταβατζήδες υπήρξαν πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών με τις γερμανικές και τις ρωσικές να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Υπάρχει σοβαρός Έλληνας που πιστεύει ότι ο Χριστοφοράκος κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να έχει ξεράσει στις γερμανικές υπηρεσίες απόκρυφα μυστικά και ντοκουμέντα της εγχώριας διαπλοκής με το πολιτικό προσωπικό;
Και δεν ήταν μόνο ο Χριστοφοράκος που ξέρασε αλλά και ο περίφημος Γιουγκ που υπήρξε κορυφαίο στέλεχος τόσο της Siemens όσο και της Intracom.
Για να μην αναφερθούμε στο πρόσωπο-φάντασμα, τον φυγά (;) Καραβέλα.
Ο Σόιμπλε λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά ότι οι νταβατζήδες αφού κατασπάραξαν τα σωθικά της Ελλάδας έβαλαν στην συνέχεια τον Πάγκαλο να δηλώσει το περίφημο «μαζί τα φάγαμε», για να θολώσουν τα νερά και να ενοχοποιήσουν συλλήβδην όλους μας. Ο Πάγκαλος παρότι εφυής, στη προκειμένη περίπτωση ήταν δασκαλεμένος και την ατάκα στην κυριολεξία κάποιοι την βάλανε στο στόμα του.
Η διαπλοκή των σεσημασμένων νταβατζήδων με την πολιτική εξουσία, πέρα από το ότι αποτέλεσε πρότυπο προς μίμηση, έχτισε συστηματικά ένα συγκεκριμένο lifestyle και κρύφτηκε πίσω από αυτό για να συνεχίσει ανενόχλητη το ροκάνισμα δημοσίου χρήματος, ευρωπαικών κονδυλίων και πάει λέγοντας. 
Η εγχώρια χούντα των ολιγαρχών μάλιστα χρησιμοποίησε το μηντιακό lifestyle και το ποδόσφαιρο για βιτρίνα, ώστε απερίσπαστη να επιδοθεί στις μίζες πάσης φύσεως εκμαυλίζοντας το πολιτικό προσωπικό. Όσους αντιστάθηκαν στην λαίλαπα της διαπλοκής ανέλαβαν να τους εξοντώσουν τα κουμπούρια της ΙΧ τρομοκρατίας. 
Ο Σόιπλε, αλλά και μέρος του αμερικανικού κατεστημένου, γνωρίζουν σαν την τσέπη τους τι εστί διαπλοκή στην Ελλάδα. Γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μια και όταν χρειάσθηκε συνεργάσθηκαν μαζί τους, όπως για παράδειγμα συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004-τότε που μας συνεπήρε ως έθνος η ντόπα της εθνικής υπερηφάνιας- αλλά και στις Υποκλοπές.
Ο Σόιμπλε λοιπόν διαπιστώνει πως για να μην πηγαίνουν τα λεφτά των Γερμανών φορολογουμένων σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο στη βάση του οποίου έχουν απλώσει δίχτυα οι Έλληνες νταβατζήδες και μαζεύουν το χρήμα, θα πρέπει να αναμετρηθεί μαζί τους αλλά και να ξεκάνει το πολιτικό προσωπικό της χώρας.
Στην ουσία οι δανειστές μας ανέλαβαν να ξεβρωμίσουν την χώρα μια και διαπίστωσαν πως τα δις που μας έχουν δώσει, από την εποχή των περίφημων ΜΟΠ έως σήμερα, καταλήγουν σε μια συγκεκριμένη ολιγαρχία διαπλοκής.

Η απόφαση των δανειστών μας να σηκώσουν τα μανίκια και να βάλουν τα χέρια τους στο πηγάδι με τα σκατά έχει θορυβήσει τους Έλληνες νταβατζήδες, οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν στην αντεπίθεση τόσο εναντίον της Τρόικας, όσο και των αντιπάλων νταβατζήδων. 

Αυτό ακριβώς ζούμε σ΄ αυτή την υπέροχη συγκυρία: Tους νταβατζήδες να έχουν τραβήξει τα κουμπούρια και να ρίχνουν διαρκώς προς πάσα κατεύθυνση-μιλάμε για τρελές σφαίρες-ενώ στο μεταξύ δέχονται επίθεση και από τους δανειστές μας καθώς το ΔΝΤ έχει αναλάβει να αντικαταστάσει τον ΣΔΟΕ του μπάρμπα- Στασινόπουλου και οι άνδρες του μπουκάρουν στις εγχώριες επιχειρήσεις όπως το FBI όταν κυνηγούσε τον Αλ Καπόνε.
Αυτό γίνεται γιατί οι δανειστές μας, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, είναι αποφασισμένοι να πάρουν πίσω τα λεφτά τους και γνωρίζουν πως όσο η Ελλάδα βρίσκεται υπό την κατοχή των εγχώριων νταβατζήδων δεν πρόκειται να πάρουν μία.
Δεν περιμένει ο Γερμανός φορολογούμενος να πάρει πίσω τα λεφτά του από το ατιμωτικό χαράτσι της ΔΕΗ που επέβαλλαν ο Βενιζέλος, ο Παπαδρέου, ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας.
Οι δανειστές γνωρίζουν πως έφτασε η ώρα να αρπάξουν την λεία των Ελλήνων φοροφυγάδων που φυλάσσεται σε τράπεζες της Ελβετίας, της Σιγκαπούρης, του Βερολίνου, του Λονδίνου, της Κύπρου και πάει λέγοντας. Ο ΣΔΟΕ δεν πρόκειται να βρειευρώ τσακιστό στους λογαριασμούς των όποιων φοροφυγάδων της λίστας Λαγάρντ για έναν απλούστατο λόγο: Tα λεφτά των Ελλήνων φοροφυγάδων έχουν αρχίσει να τα κατάσχουν ήδη το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι δανειστές μας, με ειδικές ομάδες κομμάντο που έχουν κάνει φύλλο και φτερό τις τράπεζες- προορισμούς του μαύρου «ελληνικού» χρήματος.
Το κλάμα που έχουν να ρίξουν οι Έλληνες φοροφυγάδες δεν λέγεται. Δεν θα υπάρχουν πλέον επίγειοι παράδεισοι για τους Έλληνες φοροφυγάδες. Καθημερινά ανοίγονται σιωπηλάεκατοντάδες χιλιάδες λογαριασμοί Ελλήνων φοροφυγάδων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Οι δανειστές μας σηκώνουν στην κυριολεξία τα δις, μέσα από μια συντονισμένη επιχείρηση η οποία φέρνει τον κωδικό «Greek Mafia»!
Δεν θα τους αφήσουν σάλιο και αφού τους πάρουν τα λεφτά, θα τους κλείσουν στη συνέχεια στη φυλακή. Όπως έχουμε ξαναγράψει στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι», ο Σόιμπλε κατά βάθος πιστεύει πως πιο φθηνά θα του κόστιζε να βομβάρδιζε την Ελλάδα παρά να την δανείζει.Επέλεξε την μέση λύση που δεν είναι άλλη από το να καθαρίσει τους νταβατζήδες και το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης και όπως όλα δείχνουν το σχέδιο του αρχίζει να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας.
(Ο Γιουνκέρ που μας συμπαθεί επειδή δεν θέλει να βουτήξει τα χέρια του στο ελληνικό αίμααποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από το πλατώ.)
Όσο για τους Έλληνες πολιτικούς που ως τώρα συμμετείχαν και απολάμβαναν σαδιστικά τις ανθρωποθυσίες των Ελλήνων πολιτών, ήγγικεν η ώρα τους. 
Οι δανειστές μας έχουν αρχίσει να τους διαπομπεύουν έναν μετά τον άλλον. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή-σύντομα θα απαιτούν από την ελληνική Δικαιοσύνη να τους οδηγήσει στη φυλακή κι αν εκείνη δεν το πράξει, θα το κάνουν οι ίδιοι.
Τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι Αμερικάνοι, θα μπορούσαν να συλλάβουν τους μισούς Έλληνες πολιτικούς για φοροδιαφυγή και άλλα πιο σοβαρά εγκλήματα με το που πατάνε τα πόδια τους σε γερμανικό και αμερικανικό έδαφος.
Φυσικά όπως προείπαμε οι εγχώριοι νταβατζήδες θα επιχειρήσουν να αντισταθούν, αυτό κάνουν το τελευταίο διάστημα μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν.
Μόνο που δεν αργεί η στιγμή που όλο και κάποιος κορυφαίος Έλληνας νταβατζής θα συλληφθεί με βίαιο τρόπο και οι υπόλοιποι θα τρέχουν να κρυφτούν σαν κατσαρίδες που φλιτάρει η Φιλιππινέζα.
Πάντως για την ώρα απολαμβάνουμε τον πόλεμο των εγχώριων συμμοριών της διαπλοκής οι οποίες συγκρούονται δίχως έλεος. Όσοι την βγάλουν καθαρή ας ετοιμασθούν για τα "λευκά κελιά" του Βόλφαγκ Σόιμπλε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...